Neler Yeni

Binance TR iban dan gönderilen para gelmedi

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Merhaba ablam binance hesabı açmış doğrulama fln herşeyi yapmış. Para yüklemek istedi annemizin banka hesabından yolladı dün 17.00 civarı hağla gelmedi. Nasıl çözülür ?

En İyi Cevap
Ablan kendi banka hesabından göndersin. Başka birinin banka hesabından para gönderilmiyor.
yatirma.jpg

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Binance hesabına kayıtlı olan tc kimlikle, banka hesabında kayıtlı olan tc kimliğin aynı olması gerekiyor diye biliyorum

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Merhaba ablam binance hesabı açmış doğrulama fln herşeyi yapmış. Para yüklemek istedi annemizin banka hesabından yolladı dün 17.00 civarı hağla gelmedi. Nasıl çözülür ?
Başkasının kredi kartı ile mi yollamış? Ablanın Adı Ayşe Yılmaz'sa parayı gönderdiği hesapta Ayşe Yılmaz adına olmalı.

Binance hesabı annenizin üzerine değilse ve annenizin hesabından yolladıysanız o para büyük ihtimalle çöp oldu. Miktar kaç TL?

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Azdı denemek için de bidaha denermi sanmam ablam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
İnsanımız çok cahil. her şey sitede yazıyor okunmuyor. Sonra neden param gitti neden dolandırıldım oluyor. Yanlış anlaşılmasın sana demiyorum Türk insanının %51 i böyle. "%51 derken tabikide Koyunları kastetmedim :)"

Top Bottom