Profilde 2. Seviye yazması gerekiyor doğrulamada. Kimlik kartı ikametgah no vs yazdıysanız yapmışsınızdır.İlk defa yapıyom 100 tl attım 1. Dereye kimlik doğrulama yaptım hangi cini alayım
kimlik doğrulama yapmak zorundamıyız hocam ?Trx veya usdt alabilirsiniz bozdururken en düşük komisyonu onlar kesiyo.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farketmiyo
Beklemek lazım
TRX aldım da 96 liralık aldı 3 lira cüzdanda kaldı. Sıkıntı oluyor muTrx veya usdt alabilirsiniz bozdururken en düşük komisyonu onlar kesiyo.
Emin değilim, seviye 2 yapıp garantileyin.seviye 1 yeterli mi bu arada kyc falan yapmadım ama ana menüde kampanyaya katıldınız diyor
.kimlik doğrulama yapmak zorundamıyız hocam ?
Suan sv1 kimlik doğrulamasındayım kampanyayada katılmıs gözüküyorum yapmaz isem ne olur ?
Yok olmuyor olay sadece alım işlemi yapmak belirli bi tutar yok.TRX aldım da 96 liralık aldı 3 lira cüzdanda kaldı. Sıkıntı oluyor mu
50 milyonu seçtim dediği bu şekildeBu fotoğrafa göre en az 3 ay sonra yatacak aynı kampanyaysa
Bu parayı liq ettiklerinden 1 saat içinde kurtarıyorlardır. Yeterki kullanıcı gelsin.bunlar varya kesin pis işler döndürüyor bana öyle geliyo kimse bedava para dağıtmaz
16.12.2024 20.00 (TSİ) - 16.01.2025 20.00 (TSİ) 1. Etkinlik tarihinde bu şekilde yazıyor. O başka etkinlik.50 milyonu seçtim dediği bu şekilde
Olmaz.Tam 100 TL'lik almadım bir şey olur mu
hesabımda daha önce alım ve satım yaptım etki eder mi? ?16.12.2024 20.00 (TSİ) - 16.01.2025 20.00 (TSİ) 1. Etkinlik tarihinde bu şekilde yazıyor. O başka etkinlik.
Olmaz.
Ne kadar sürede yatar?Trx veya usdt alabilirsiniz bozdururken en düşük komisyonu onlar kesiyo.
Farketmiyo
Beklemek lazım