Arif0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
Tam ben yazıcaktım adam yazdı. Bidahakine yatişirim : DHer konuda böyle yazan biri oluyo nerde kaldı demiştim ilk sen oldun![]()
Tam ben yazıcaktım adam yazdı. Bidahakine yatişirim : DHer konuda böyle yazan biri oluyo nerde kaldı demiştim ilk sen oldun![]()
7500 kişi dolunca otomatik mi bitecek? Millet dolduktan sonra niye boş boş uğraşsınDostlar az önce canlı destek ile görüştüm ve şöyle bir şey dediler:
Alıntıyı görüntüle
Onu bende sordum ama net bir cevap alamadım. Ben neden ilk 7.500 kişi peki dediğimde kampanya suistimal edilmesin diye dendi.7500 kişi dolunca otomatik mi bitecek? Millet dolduktan sonra niye boş boş uğraşsın
Suistimal edilemez ki bir insanın tüm sülalesi Binance TR kullanmaya yeni başlamış olamaz mı?Onu bende sordum ama net bir cevap alamadım. Ben neden ilk 7.500 kişi peki dediğimde kampanya suistimal edilmesin diye dendi.
Valla bende anlamadım hocam değişik.Suistimal edilemez ki bir insanın tüm sülalesi Binance TR kullanmaya yeni başlamış olamaz mı?
Son durum bu galiba20 usd nereye yatıyor nerde görebilriim
3. Seviye doğrulama mi lazım yoksa sadece kimlik doğrulama yeterli mi yani 2. SeviyeBinance TR'ye üye olup kimlik doğrulamanızı tamamlayın.
Anasayfada en aşağıya inin;
Alıntıyı görüntüle
Bu kampanyanın üzerine tıklayıp katılın.
Hesabınıza 100tl atın herhangi bir coin alın, ödül gelene kadar dokunmayın. 20usdt geldikten sonra hepsini TRY'ye çekip hesabınıza aktarabilirsiniz.
Hali hazırda hesabı olan ve coin alım satımı yapmamış kişiler de kampanyadan faydalanabilir.
Herhangi bir referansa ihtiyaç yok.
Görüntülü görüşme yok.
Son durum bu galiba