Gürkan Şahinol
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
200 Milyona kadar diyor. Ben mi yanlış anladım? Yani davet ettiğiniz her kişi için 20k verecek sınır ise 200 Milyon mu ?
200 milyon da verebilir o da 2000 küsür dolar yapar şansa bağlı.7tl için uğraşmaya değmez hocam![]()
ya sence verecek mi senin gibi sazanlar atlıyor. allah bilir toplam hediyedir 7 lirayı binince da bozamazsın bile. uğraştırıyorsun milleti200 milyon da verebilir o da 2000 küsür dolar yapar şansa bağlı.
valla dostum 200 milyon pepe demek 60 bin tl den fazla para tutuyor yani kimse kimseye onu durduk yere vermez o açıdan dedim20k geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denemekten zarar gelmez her türlü kardasın
Kimsenin kafasına silah tutup yap demiyoruz.ya sence verecek mi senin gibi sazanlar atlıyor. allah bilir toplam hediyedir 7 lirayı binince da bozamazsın bile. uğraştırıyorsun milleti
hayır tek şansın var 2300 dolarda çıkabilir 23 centte çıkabilir200 Milyona kadar diyor. Ben mi yanlış anladım? Yani davet ettiğiniz her kişi için 20k verecek sınır ise 200 Milyon mu ?
etkinliği borsa düzenliyor adamların trilyonluk rezervleri var adam günde bırak 60k yı 6milyon tl den fazla kazanıyolarvalla dostum 200 milyon pepe demek 60 bin tl den fazla para tutuyor yani kimse kimseye onu durduk yere vermez o açıdan dedim
Binance id: 36008366arkadaşım yok binance idsini versin birisi ona atayım