Ya kardeşim seni ne ilgilendiriyor? İnsanlar kendi tercihi ile üye olup yapıyorlar her şeyi. Sürekli bu tip konularda uyarı yapıyorsun kendince. Sen istemiyorsan yapma, bak ben gördüm yaptım mı? Hayır. Yapana karışıyor muyum? Hayır.lan hortlamayın artık soyle konuları.
boş boş konuları hortlatmayın arkadaşım.Ya kardeşim seni ne ilgilendiriyor? İnsanlar kendi tercihi ile üye olup yapıyorlar her şeyi. Sürekli bu tip konularda uyarı yapıyorsun kendince. Sen istemiyorsan yapma, bak ben gördüm yaptım mı? Hayır. Yapana karışıyor muyum? Hayır.
Seni ne ilgilendiriyor? Şayet boş konuysa reportla eğer kilitlenirse veya silinirse tebriklerboş boş konuları hortlatmayın arkadaşım.
Mehmet abi bu arada öyle konular hakkında düzenleme gelceğibni söyledi.Ya kardeşim seni ne ilgilendiriyor? İnsanlar kendi tercihi ile üye olup yapıyorlar her şeyi. Sürekli bu tip konularda uyarı yapıyorsun kendince. Sen istemiyorsan yapma, bak ben gördüm yaptım mı? Hayır. Yapana karışıyor muyum? Hayır.
haftada5 defa aynı konu açılıyo.Seni ne ilgilendiriyor? Şayet boş konuysa reportla eğer kilitlenirse veya silinirse tebrikler
Aynı konu açılmıyor, sitelerin airdropları oluyor ve farklı siteler olunca aynı konuda mı yapacak?Mehmet abi bu arada öyle konular hakkında düzenleme gelceğibni söyledi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
haftada5 defa aynı konu açılıyo.
Ancak Donanımhaber'in yaptığı gibi tek bir konu başlığı açılıp sürekli güncel tutalacak şekilde kalabalık olmadan yapılabilir.Aynı konu açılmıyor, sitelerin airdropları oluyor ve farklı siteler olunca aynı konuda mı yapacak?
1-Burası donanım haber mi?Aynı konu açılmıyor, sitelerin airdropları oluyor ve farklı siteler olunca aynı konuda mı yapacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ancak Donanımhaber'in yaptığı gibi tek bir konu başlığı açılıp sürekli güncel tutalacak şekilde kalabalık olmadan yapılabilir.
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] | DonanımHaber Forum
Referanslı Kripto Para Paylaşımları için ilgili forumu ziyaret edebilirsiniz: Güncel kampanyalar: (Son güncelleme: 2.09.2022) Varlık transferleri içforum.donanimhaber.com
1-Burası donanım haber diyen olmadı bir yerlerinizden element uydurmayın. Ki bahsettiğim konu ile hiçbir alakası yok.1-Burası donanım haber mi?
2-Herkes kendi referal kodunu paylaşıp konu açıyor.
3-Artık her konu dışında bunları görmekten bitti millet.
4-Bunlar o firmaların adamları milletin bilgilerini çalıyorlar.
5-Bana karşı bi kininiz var herhalde.
yav sen ne kadar boş bi insansın her konuda üstüme çullanıyorsun bide boş yapıyosun.1-Burası donanım haber diyen olmadı bir yerlerinizden element uydurmayın. Ki bahsettiğim konu ile hiçbir alakası yok.
2-Bende diyorum ki tek bir kişi referans linki olmadan konu açacak ve bu ana konu seçilecek. Bütün airdroplar tek bir konuda güncel tutulacak şekilde paylaşılacak.
3- O senin şahsi görüşün.
4- Her firma için aynı şeyi söyleyemezsin. Ekstra olarak bir doğrulama istemeyen borsadan ne zarar gelebilir? Bilip bilmeden işkembenden sallıyorsun.
5- Sana karşı bir kinim yok. Ama her kripto mevzusunda aynı şeyler. İnsanların hür iradesiyle paylaşılan yazılar bunlar. Sana kimse zorlama yapmıyor. Sen yapıp yapmamak arasında tercihi yapıyorsun. Kimse sen yapmayın dedin diye kararından vazgeçmez. Sıkan sizsiniz.
17 yaşında olan biri için fazla çocuksu hareketler sergiliyorsun. Karşındakine saygı 0. Engelledim geçiyorum.yav sen ne kadar boş bi insansın her konuda üstüme çullanıyorsun bide boş yapıyosun.
Engelle umrumda değil 55 bin arasında sadece sen engellesen koymaz bana merak etme.17 yaşında olan biri için fazla çocuksu hareketler sergiliyorsun. Karşındakine saygı 0. Engelledim geçiyorum.