Neler Yeni

Binance'deki yeni coin:BTT

slayerzs34

80+ Bronze
Site sahibi dogeden ettigi kârın fotografini attiginda yada 100 bin TL lik BTC sistemi kurup 14 bin TL ayda kazandim deyipte yatirim tavsiyesi degildir derken actigi konularin altina da bu sekilde yazdin mi cok merak ediyorum. Ben fikrimi belirttim, insanlarinda ne dusundugunu sordum sadece fikri munazara amacli actim konuyu. Olumsuz sonuclar dogurabilecegi konusunda uyarida bulunarak fikrini belirttigin icin sanada tesekkur ederim...
Ben bıktım artık bu gibi konulardan. Yeni yeni tepkimi göstermeye başlıyorum. Emin ol onlara da aynısını yapacağım. Bir yerden başlamak lazım. Seni seçtim Pikachu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yarın bi 100' lük alayım bakalım

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Ben bıktım artık bu gibi konulardan. Yeni yeni tepkimi göstermeye başlıyorum. Emin ol onlara da aynısını yapacağım. Bir yerden başlamak lazım. Seni seçtim Pikachu
:)) Doge konusu ciktiginda bende yatirdim 1000 TL yi gecik zarar ettim ve bazi konularda tecrube edindim. Benim gibi ufak yatirimci icin 1000 TL cok buyuk bir mebla inan. Lakin bu coin digerleri gibi 40,50 kr degil 1 kr daha nereye dusebilir ki? Diye dusunuyorum. Ayrica forumun bu basligi kripto paralar ile alakali oldugu icin bu baslikta konusulan seyler kripto ile alakali olacaktir dogal olarak yani bu forum basligi oldugu surece boyle konular olacaktir. Canini sıkmak istemezdim kusura bakma :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
:)) Doge konusu ciktiginda bende yatirdim 1000 TL yi gecik zarar ettim ve bazi konularda tecrube edindim. Benim gibi ufak yatirimci icin 1000 TL cok buyuk bir mebla inan. Lakin bu coin digerleri gibi 40,50 kr degil 1 kr daha nereye dusebilir ki? Diye dusunuyorum. Ayrica forumun bu basligi kripto paralar ile alakali oldugu icin bu baslikta konusulan seyler kripto ile alakali olacaktir dogal olarak yani bu forum basligi oldugu surece boyle konular olacaktir. Canini sıkmak istemezdim kusura bakma :)
100 lira yatırılıyor minimum :(

slayerzs34

80+ Bronze
Canımı sıkmadın ben seni ilgi çekmek için bu başlığı kullanan tiplerden zannettim. Sadece yatırım fikri verip ytd demek hoş olmuyor kanımca. İşte demek istediğim o bazı insanlar bazı insanlara güveniyor sonra ikisinin de elinde olmamasına rağmen batma durumunda suçlama oluyor vs. vs. Rastgele

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Selamlar TRBinance ye gelen yeni BitTorrent Coin hakkinda ne dusunuyorsunuz beyler? Herkesin dusuk butceli coinlere yatirdigi bir donemde BitTorrent gibi ismi bilindik bir coinin cikmasi ve henuz 1 kurus olmasi bana kulaga cok mantikli bir yatirim gibi geliyor. Hatirlarsaniz doge coinin ilk cikisinda da 4-5 kurus civariydi,bu coin de diger tum coinler gibi yukselecektir diye dusunuyorum. 1 kurusken alsak 2 kurus oldugunda %100 kâr ediyoruz birde holo yada chz gibi ani yukseldigini dusunun? Potansiyeli cok yuksek gibi gorunuyor benim bakis acimla. Binlerce altcoin var oldugu halde Binance de sadece 10 civari alt coin var ve bu coinlerin arasinda BitTorrent coin olmasida BTT coini bir kac tık daha one geciriyor bence. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda beyler?

Yatirim tavsiyesi degildir!
Ama YT o.O2o.O2o.O2o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende alım satıma girdim gördüm. Hemen bi 10' luk alayım dursun kenarda :D
1 lira yatır 10 sene sonra off fena para :D

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
paribudan alıp satıp yapıp 100 lira kar elde ettim 2 günde

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Bu konuyu görüp gidip aldım. 1 dakikada 2tl kar yaptım 😎

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Benim vesilemle size kâr ettirebildiysem ne mutlu :) Aman dikkat edin kontrollü alim satim yapin zarar etmeyin :)

Top Bottom