Neler Yeni

Binance'deki yeni coin:BTT

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Selamlar TRBinance ye gelen yeni BitTorrent Coin hakkinda ne dusunuyorsunuz beyler? Herkesin dusuk butceli coinlere yatirdigi bir donemde BitTorrent gibi ismi bilindik bir coinin cikmasi ve henuz 1 kurus olmasi bana kulaga cok mantikli bir yatirim gibi geliyor. Hatirlarsaniz doge coinin ilk cikisinda da 4-5 kurus civariydi,bu coin de diger tum coinler gibi yukselecektir diye dusunuyorum. 1 kurusken alsak 2 kurus oldugunda %100 kâr ediyoruz birde holo yada chz gibi ani yukseldigini dusunun? Potansiyeli cok yuksek gibi gorunuyor benim bakis acimla. Binlerce altcoin var oldugu halde Binance de sadece 10 civari alt coin var ve bu coinlerin arasinda BitTorrent coin olmasida BTT coini bir kac tık daha one geciriyor bence. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda beyler?

Yatirim tavsiyesi degildir!

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Temel analizini yapıp, uzun vade için alabilirim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Aslında bi 20 30TL yatırsam 2000 kuruştan mükemmel

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
YTD coin ne zaman çıkacak acaba 🤔

slayerzs34

80+ Bronze
Internette haber sitelerinde insanlar neler neler yazip altina YTD yazmislar benim bir iki satir yazdigim yazinin tavsiye niteliginde olabilecegini sanmiyorum.
Öyle öyle bizi geçtim kendini kandırma. Tavsiye veriyorsun, kendine sakla. İlgi çekeceksin diye insanların parasını problemli bir duruma sokmayın. Ytd / yatırım tavsiyesi değildir diyip ballandıra ballandıra anlatmak saçma

Evo912

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
kerem can sert
200 liraya 0.01krştan 15k almış olduğum coin uzun vade için bekletilebilir zira 200 lira bana bir şey kaybettirmez ancak 2-3 sene +1 TL olursa çok şey kazandırır 100-200 tl lik alın köşede dursun ne kaybedersiniz

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Öyle öyle bizi geçtim kendini kandırma. Tavsiye veriyorsun, kendine sakla. İlgi çekeceksin diye insanların parasını problemli bir duruma sokmayın. Ytd / yatırım tavsiyesi değildir diyip ballandıra ballandıra anlatmak saçma
Site sahibi dogeden ettigi kârın fotografini attiginda yada 100 bin tl lik BTC sistemi kurup 14 bin tl ayda kazandim deyipte yatirim tavsiyesi degildir derken actigi konularin altina da bu sekilde yazdin mi cok merak ediyorum. Ben fikrimi belirttim, insanlarinda ne dusundugunu sordum sadece fikri munazara amacli actim konuyu. Olumsuz sonuclar dogurabilecegi konusunda uyarida bulunarak fikrini belirttigin icin sanada tesekkur ederim...

Top Bottom