Adamı manipüle edip ytd yazman neye yarar? Düşüşlerde stop olmazsanız ya da zararı bir yerde kabullenmezseniz bekler durursunuz.Hiç bir sıkıntı olmaz. Bence eğer ihtiyaçtan değil piyasa düşüyor diye satacaksanız yapmayın. Çünkü her düşüşte satarsak bu işlerde para kazanamayız. YTD(Bir işe yarıyor mu emin değilim )
Anlık çok büyük para girişleri bazen blokaj yiyebiliyor bankadan bankaya değişir şahsen benim bankama anlık 1500 lira para girdiğinde şak diye blokaj yemişti o paraMerhaba arkadaşlar. Binance'den tek seferde 10K-30K TL çekmek sıkıntı olur mu ? Sıkıntı olursa sıkıntı yaşamadan parayı nasıl çekebiliriz ? Bu konu hakkında bilgili olan biri sorumu cevaplayabilir mi
Hahahaa yine bilginiz olmadan bana sataşıyorsunuz yazık.Adamı manipüle edip ytd yazman neye yarar? Düşüşlerde stop olmazsanız ya da zararı bir yerde kabullenmezseniz bekler durursunuz.
1500 TL'nin nereden girdiği önemli. 1500 TL para bile değil benim hesabıma giren çıkanların yanında. Hiçbir şey olmadı.Anlık çok büyük para girişleri bazen blokaj yiyebiliyor bankadan bankaya değişir şahsen benim bankama anlık 1500 lira para girdiğinde şak diye blokaj yemişti o para
OFFF Helal be kardeşimm. İnanır mısın anne karnından beri borsa işindeyim doğarken milyonlarım vardı.Hahahaa yine bilginiz olmadan bana sataşıyorsunuz yazık. 16 yaşımda 100 binler kazandım ama sen bilirsin
2019 da keşfeden herkes kazandı hocam. İnanmamıza gerek yok1500 TL'nin nereden girdiği önemli. 1500 TL para bile değil benim hesabıma giren çıkanların yanında. Hiçbir şey olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
OFFF Helal be kardeşimm. İnanır mısın anne karnından beri borsa işindeyim doğarken milyonlarım vardı.
1 yıl sonra yeni yeni öğrenen bne :2019 da keşfeden herkes kazandı hocam. İnanmamıza gerek yok
Sen 11 yaşındayken ben girdim bu piyasaya.100 bin lira para değil.100 bin dediğin 6-7 bin dolar para. Benim ilk BTC alımım 9 bin tl den ama gelip de millete paramla artislik yapmıyorum.Yaşım falan da senden çokça büyük.16 yaşında biraz daha terbiyeli olmanı öneririm.Hahahaa yine bilginiz olmadan bana sataşıyorsunuz yazık. 16 yaşımda 100 binler kazandım ama sen bilirsin
Varya moralim bozuktu yine kahkaha attırdın bana teşekkürler. Elinde bir miktar parayı hep bulundurmalı düşüşlerde biraz daha girmeli ki maaliyeti (Bunu ben demiyorum azıcık bilgisi olan insan bilir zaten.) düşürsün. Ki zaten 53 54k lara gerilediğinde yarısını satıp büyük düşüşten sonra tekrar yarısıyla girmeliydi.
Bir daha mesajlarıma cevap vermeme konusunda anlaşmıştık sanırım. Gerçekten yazık. Keşke tartışmaya değer bir insan olsaydın. Bb engel zamanı gelmiş.
100.000 liranın 7000 dolar yaptığını az önce fark ettim. Bi asabım bozuldu.Sen 11 yaşındayken ben girdim bu piyasaya.100 bin lira para değil.100 bin dediğin 6-7 bin dolar para. Benim ilk BTC alımım 9 bin TL den ama gelip de millete paramla artislik yapmıyorum.Yaşım falan da senden çokça büyük.16 yaşında biraz daha terbiyeli olmanı öneririm.
o kadar güzel konuşmuşsunuz ki hocam diyecek bir şey bulamadım foruma sizin gibilerden çok lazımSen 11 yaşındayken ben girdim bu piyasaya.100 bin lira para değil.100 bin dediğin 6-7 bin dolar para. Benim ilk BTC alımım 9 bin TL den ama gelip de millete paramla artislik yapmıyorum.Yaşım falan da senden çokça büyük.16 yaşında biraz daha terbiyeli olmanı öneririm.