Yardım Binanceye nasıl güveniyorsunuz?

Çünkü ıslak imza olmadan kişinin hakkında işlem yapılamıyor. Ben buna güvenip de girdim. Öte yandan günlük işlem hacmi milyarları trilyonları bulan bu borsaya güvenmeyip neye güvenebilirim ki ? BTC Türk'e mi :D ?
Bişey dicem, sen niye BTC Türk'e böyle davrandın şimdi :peeposad:
Paparam olmadığı zaman Binance kullanamıyordum BTC Türk kullanıyordum ve memnundum. Türkiye'de ki en güvenilirlerden biri. Nereden anladın güvenilir olduğunu diye sorarsan TV'de reklamları çıkıyor ve o kadar kişi üye olmuş hepsi keriz değildir.

Bişey dicem, sen niye BTC Türk'e böyle davrandın şimdi :peeposad:
Paparam olmadığı zaman Binance kullanamıyordum BTC Türk kullanıyordum ve memnundum. Türkiye'de ki en güvenilirlerden biri. Nereden anladın güvenilir olduğunu diye sorarsan TV'de reklamları çıkıyor ve o kadar kişi üye olmuş hepsi keriz değildir.
Belki güvenilir olabilir, ama ben adında "türk" ibaresi geçen ve içine paramı koyabileceğim herhangi bir uygulamaya güvenmiyorum çünkü eninde sonunda patlıyor (bir çoğu)
Bu yüzden dolandırılmamak adına binance'yi tercih ediyorum.
Sebebi daha çok öznel bir yargı diyebiliriz sanırım.

Öznel yargı şey mi? O kadar kişi kullanıyor, ismini falan her yerde duyuyoz.
Yok, öznel yargı diyerek kast ettiğim. BTC Türk'ü örnekleyip kötülemem, kötü olduğunu iddia ettiğim bu düşünce.
ama ben adında "türk" ibaresi geçen ve içine paramı koyabileceğim herhangi bir uygulamaya güvenmiyorum çünkü eninde sonunda patlıyor (bir çoğu)
Öznel yargı şey mi? O kadar kişi kullanıyor, ismini falan her yerde duyuyoz.
1643237159003.png

hocam ben aslında pek güvenmiyordum ama sonra bu borsanın kendi coini yani BNB ilk 10 a girince güvenimde geldi çünkü ilk 10 a giren bi coin in dolandırıcılık yapıp kaçaması çok düşük ihtimal.
Bitconnect i araştır o zaman.Eskiden ya 3. ya 4. idi.Şimdi neredee

Geri