Neler Yeni

İnceleme Binbond kol saatleri fiyatını hak ediyormu

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,836
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhabalar saatin temu fiyatları 300-350 bandında ben 279tlye satın almıştım renk olarak citizen tsuyosanın renklerinden birinin benzeri idi bu renkte başka saat bulamıştım merak edip aldım bir beklentim yoktu ancak foruma bir inceleme yapmak istedim

Giriş:Kutu açılışında saat ve kordan ayarlamak için ufak bi aparat çıkıyor ancak bende çıkmadı sorunda değil saatin malzeme kalitesi Trde alabileceğiniz casio mtp serisiyle benzer çok iyi bir malzeme kalitesi yok ancak bu fiyat segmentinde ve casiodan düşük fiyatlarda olduğu için kabul edilir

Gelişme:Saati denemek için fosforlarına baktım gayet güzel çalışıyor saatimi ayarlamak istedim bu sırada saatin ayar kolunun çok dandik elinizde kalabilecek kadar kötü olduğunu farkettim hatta takvimi alarlayamadım gün sayacında sorun yoktu ancak günlerin isimlerini ayarlayan kol yani üste çevirmede ne kadar uğraşsamda yapamadım elimde kalır diye ellemedim.Mekanizma olarak tabii ki otomatik bir saat olamaz bu fiyat bandında beklemek hatta pek çok firmanın kullandığı hatta giyim markalarınında çok sevdiği quart mekanizma var hatta caiso saatlerin bile bir çoğunda mevcut mekanizmadan yana bir sorunumuz yok.Bilezik kalesi olarak çokta bir şey beklemeyin vasatın üstü ancak fiyatına göre kabul edilir kordan mekanizması ise tissota benzer şekilde tasarlanmış saatin ilham kaynakları ise tissot prx ve citizen tsuyosa benzeri

Sonuç:Eğerki saate fazla para vermek istemiyorum kolumda aksesuar olarak dursun bir beklentim yok diyorsanız kadran renkleri fosforları ile sizleri asla üzmeyecektir.Vergiler ile 500 bandında gelsede rakibi olarak gördüğüm casiolar bile 1kdan aşşağı değilken bu denli renk skalası ile ve yarıdan fazla olan fiyat farkı olarak beni cezbetti.

Saat Kadran Çapı:Unutmamak lazım kadran çapı 40mm aşırı ince bilekli değilseniz sizleri üzmez benim bileğim ince normalde 38mm kullanıyorum ancak beni rahatsız etmedi

İncelemem bu kadardı videolu saatin renk fosfor ve diğer özelliklerini gösterdiğim videom ise burada: video bağlantısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,852
Üyeler
162,740
Son üye
Phylakes
Top Bottom