Neler Yeni

Biontech mi Sinovac mı?

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
17 yaşındayım ailemin baskısına dayanamayıp aşı olmaya gideceğim. Sinovac olmayı düşünüyorum sizin öneriniz nedir ? Daha önce Corona atlattım

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Biontech alman.kalite.kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
İsmail Uyar
17 yaşındayım ailemin baskısına dayanamayıp aşı olmaya gideceğim. Sinovac olmayı düşünüyorum sizin öneriniz nedir ? Daha önce Corona atlattım
İlk doz sinovac ikinci doz sinovac üçüncü doz biontech koruyuculuk diğer yaptıracağınız Corona asilarindan daha iyidir emin olunu

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BioNTech daha koruyucu.

(Oluşabilecek komplikasyonlardan sorumlu değilim.)
Arkadaşlar benim için koruyuculuk önemli değil, aşı ne kadar zayıfsa o kadar iyi çünkü; aşılar henüz yeni çıktı ve kalıtsal etkileri bilinmiyor yani ileride çocuğum olursa yan etkileri onun üzerinde görülücek benim korkum bu zaten, yoksa aşı olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
kanka benım cevremde de aynı senın gıbı bence vurdurtma ama ben onceden korona hıc olmadım atlatmadımda oyuzden senı bılemem

Rulep

80+ Gold
biontechte yan etki fazla koruyuculuğu yüksek
sinovacta yan etki az koruyuculuğu düşük biontech daha iyi bakıldığındada koruması amaçlı yapıyoruz ztn de yan etkileri var gelecekte belki başka etkileri de ortaya çıkarabilir sıkıntılı bir durum

Top Bottom