BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Benim bünyem zayıftır ama biontech hiçbir yan etki yapmadı.
O zaman klasik yöntemlerle üretildiği için sinovac vurabilirsin. Biontech yeni bir teknikle üretiliyor ve daha koruyucu.Arkadaşlar benim için koruyuculuk önemli değil, aşı ne kadar zayıfsa o kadar iyi çünkü; aşılar henüz yeni çıktı ve kalıtsal etkileri bilinmiyor yani ileride çocuğum olursa yan etkileri onun üzerinde görülücek benim korkum bu zaten, yoksa aşı olurum
TURKOVAC tabi ki de sjsjs17 yaşındayım ailemin baskısına dayanamayıp aşı olmaya gideceğim. Sinovac olmayı düşünüyorum sizin öneriniz nedir ? Daha önce Corona atlattım
Çok komiksin şaka makinesiaile zoru ile aşı olmak mı ? taş devrinde yaşıyorsunuz herhalde sjsjsjjs
TURKOVAC tabi ki de sjsjs
tabi ki de biontech
ben komiklik yapmadım senin yaşadığın olay komikÇok komiksin şaka makinesi
Sinovac koruyuculugu 4 ay suruyor biontech 8 ay koruyor tercihim biontech17 yaşındayım ailemin baskısına dayanamayıp aşı olmaya gideceğim. Sinovac olmayı düşünüyorum sizin öneriniz nedir ? Daha önce Corona atlattım
sayın bakan fahrettin koca 3 sinovac, 2 sinovac + 1 biontechten daha iyi diye açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam?İlk doz sinovac ikinci doz sinovac üçüncü doz biontech koruyuculuk diğer yaptıracağınız Corona asilarindan daha iyidir emin olunu
Türkiye'de yaşıyoruz, baskıcı aileler oldukça fazla. Neresi komik anlayamadım ama !ben komiklik yapmadım senin yaşadığın olay komik