Neler Yeni

Bios Ayarlarında İntegrated Graphics Seçeneği Nedir?

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
742
Merhaba bugün bios ayarlarında gezinirken integrated graphics diye bir seçenek karşıma çıktı. Bu seçenek bende auto olarak ayarlanmış bir şekilde duruyor. İşlemcim ryzen 3 3200g ve ekran kartım rx570 ne işe yarar bu ayar sizce bu durumda ne yapmalıyım?

İşlemcindeki dahlili GPU'nun ayarları.

Merhaba bugün bios ayarlarında gezinirken integrated graphics diye bir seçenek karşıma çıktı. Bu seçenek bende auto olarak ayarlanmış bir şekilde duruyor. İşlemcim ryzen 3 3200g ve ekran kartım rx570 ne işe yarar bu ayar sizce bu durumda ne yapmalıyım?
integrated graphic paylaşımsız ekran kartındır her bilgisayarda vardır ve oyun açmadığın ekran kartını zorlayan bir uygulama çalıştırmadığın sürece bilgisayarın rx570i çalıştırmaz integrated graphici çalıştıtır ki bu paylaşımsız ekran kartın çok düşük güç tüketir ve sıradan işlemleri yapmana yarar auto olması normaldir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düzeltme yapıyorum paylaşımlı ekran kartındır paylaşımsız olan rx570 dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve bu paylaşımlı ekran kartın işlemci ile beraber gelir senin ryzen 3 3200g de AMD Radeon Vega 8 integrated (dahili) ekran kartı vardır

Peki buradan herhangi birini işaretlesem ne olur?

Ekler

• IMG_20201110_184033.jpg
    IMG_20201110_184033.jpg
    3.4 MB · Hit: 959
Hayır cidden yani oyunlarda falan bi fps artışı olur mu çok anlamadım internette de çok fazla bir şey bulamadım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,386
Üyeler
173,366
Son üye
St4che
Geri