Neler Yeni

Yardım bios ekranını açamıyorum

nanektres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan Sert
Öncelikle merhaba arkadaşlar. asus diz üstü bilgisayarımda bios ekranını açamıyorum yeniden başlattığımda Asus yazısı geliyor bi süre sonra direkt açılıyor biosla alakalı bir yazı , şu tuşa basın gibisinden bir şey çıkmıyor direkt açılıyor yardımcı olabilir misiniz?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bir şey çıkması gerekmiyor zaten. PC açılırken Del tuşuna aban büyük ihtimalle açılacaktır. Açılmazsa internetten alternatif BIOS tuşlarına bak o tuşlara aban.

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Asus diz üstü bilgisayarımda bios ekranını açamıyorum yeniden başlattığımda Asus yazısı geliyor bi süre sonra direkt açılıyor biosla alakalı bir yazı , şu tuşa basın gibisinden bir şey çıkmıyor direkt açılıyor yardımcı olabilir misiniz?
Bilgisayar açılırken ya da o Asus yazısı gelince Bios açma tuşuna bas-çek tekrarı yapmanız gerek. Bios tuşu genellikle Delete olup F1, F2, F10 tuşları gibi başka tuşlarda olabilir. Muhtemelen Delete tuşudur. Bilgisayar açılırken Delete tuşuna bas çek, bas çek açılacaktır.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Hızlı başlatma özelliği açık olduğu için o yazıları göremiyorsunuz. Hızlı olmanız gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,375
Üyeler
168,615
Son üye
furkannnn_
Top Bottom