Şu an görüntü var mı?Arkadaşlar bios flascack yapacam fakat yaparken 3 kere yanıp sönüyor ışık ve işlemci kırmızı ışık yakıyor anakarttan bu nedemek yardım lütfen..
yokŞu an görüntü var mı?
CPU kırmızı ışık yanması doğal mı ya arızalı lmasın daha 1 saat önce geldiŞu an görüntü var mı?
Anakart/İşlemci nedir? Büyük ihtimalle anakartın stok BİOS ile R5 3600 desteklemiyor ve sen stok BİOS yaptın.
Dostum ankartım x570 a pro işlemcim 5600x bana hangi bios ayarına güncellemem gerektiğini söyler misnAnakart/İşlemci nedir? Büyük ihtimalle anakartın stok BİOS ile R5 3600 desteklemiyor ve sen stok BİOS yaptın.
Peki bios ışığı sürekli yanıp sönmesi gerekmiyor mu benimki 3 kere yanıp sönüyor sonra hiç yanmıyorEn üsttekini yapacaksın, BİOS Flashback yaparken normal 30-35 dakika bırak kalsın çalışsın BİOS yüklesin.
Normal.Peki bios ışığı sürekli yanıp sönmesi gerekmiyor mu benimki 3 kere yanıp sönüyor sonra hiç yanmıyor
ışığın rengi kırmızıPeki bios ışığı sürekli yanıp sönmesi gerekmiyor mu benimki 3 kere yanıp sönüyor sonra hiç yanmıyor
dostum videoda sürekli yanıp sönüyor daNormal.
Yanmaya devam etmesi gerekmiyor mu?Normal.
o zaman bekliyorum yarım saat dostumışığın rengi kırmızı
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum videoda sürekli yanıp sönüyor da
benimki 3 kere yanıp söndü bidaha yanmadı bende olmadı diye kuduruyorum
dostum 3 kere yanıp söndü sonra yanmadı bekliyim mi yarım saatYanmaya devam etmesi gerekmiyor mu?
Peki usb bölümleme stili mbr değil mi?o zaman bekliyorum yarım saat dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum 3 kere yanıp söndü sonra yanmadı bekliyim mi yarım saat
Her anakart farklı tepki verir.Yanmaya devam etmesi gerekmiyor mu?