BIOS a gir, oradan kullandığın versiyona bak, sonra Anakartının resmi sitesine gir. Son BIOS versiyonuna bak. Güncel değilse son versiyonu indirip kurarsınBios güncellemek istiyorum fakat güncel mi bilmiyorum. nasıl öğrenebilirim asus b450 mk2
en son baya önce güncellemiştim 2023 öncesi zannedersemBIOS a gir, oradan kullandığın versiyona bak, sonra Anakartının resmi sitesine gir. Son BIOS versiyonuna bak. Güncel değilse son versiyonu indirip kurarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
04 Nisan 2024 tarihli versiyon varPRIME B450M-K II
M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakartwww.asus.com
Attığım linke bak, doğru anakart ise indir yeni BIOS uen son baya önce güncellemiştim 2023 öncesi zannedersem
sadece dosyayı indirim klasöre çıkarttım sonrasında içi boş usb'ye aktardım şimdi eztool dan açıp yüklicem inş hata olmazAttığım linke bak, doğru anakart ise indir yeni BIOS u
Abii yardım et bu neAttığım linke bak, doğru anakart ise indir yeni BIOS u
Asus anakart a Bios yapmadım hiç.sadece dosyayı indirim klasöre çıkarttım sonrasında içi boş usb'ye aktardım şimdi eztool dan açıp yüklicem inş hata olmaz
Abii yardım et bu ne
Yapmıştım fakat böyle bisey çıkmadı
Bitlocker yoksa Y tuşuna basman yeterliydi. İşlemci değişikliği mi yaptın?sadece dosyayı indirim klasöre çıkarttım sonrasında içi boş usb'ye aktardım şimdi eztool dan açıp yüklicem inş hata olmaz
Abii yardım et bu ne