Bu bios güncellemesi işlemciye göre yapılıyor değil mi? Eski işlemcim r5 3600 yeni aldığım r7 5800x3d. R5 3600 işlemcimi takıp görüntü aldıktan sonra neye göre indirme yapmam gerekli? Yani r5 3600 için indirdigim biosu r7 5800x3d için kullanabilir miyim? Yol gösterme şansın var mı?Eğer anakartın aldığın işlemciyi desteklemiyorsa görüntü gelmez. Ben r5 5500 işlemcimi a320 anakarta bios güncellemesi sayesinde gördürebildim.
Reis BİOS işlemi biraz riskli bir işlem olduğu için bana kalırsa yaparken yanında bilen biri olsun , yada bilen bir bilgisayarcıya falan yaptır.Bu bios güncellemesi işlemciye göre yapılıyor değil mi? Eski işlemcim r5 3600 yeni aldığım r7 5800x3d. R5 3600 işlemcimi takıp görüntü aldıktan sonra neye göre indirme yapmam gerekli? Yani r5 3600 için indirdigim biosu r7 5800x3d için kullanabilir miyim? Yol gösterme şansın var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harici olarak r7 5800x3d'yi tekrar taktığımda görüntü alamıyacağım. Usb ile nasıl işlem yapacağım?
Gigabyte b450 s2h v2.Anakart modeliniz neydi
Default ayarlara alınca ne oluyordu hocam? Bir de biosu attıktan sonra alıyım değil mi?Bios flashback özelliği yok bildiğim o anakart ta mecburen eski işlemciyi takacak ve güncel bios yüklemeniz gerekecek
Ama mutlaka bios default ayarlara alın daha sonra yeni işlemciyi takın
Tamamdır hocam. Akşam sorun olmazsa halletmeye çalışacağım. Bir sorun olursa size buradan ulaşsam sorun olur mu?Bios güncelleyince default olarak yüklenir ama ne olur ne olmaz default yapın siz.
Fabrika ayarı gibi düşün stabil çalışma ayarı.
Evet bios attıktan sonra yapın