Çözüldü✓ Bios guncelleme konusu

emirhank7

80+
Reaksiyon skoru
58
internette araştırdım b450mk ile 5600 uyumlu dediler ama güncelleme gerekiyormuş sanırım. direkt 5600 takıp güncelleyemezmiyim. şimdi bunun için ayrı işlemci mi alcam kafayı yiyecem yaardım edin

kart Colorful BATTLE-AX B450M-K M.2 V14 4000mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart

Son düzenleme:
internette araştırdım b450mk ile 5600 uyumlu dediler ama güncelleme gerekiyormuş sanırım. direkt 5600 takıp güncelleyemezmiyim. şimdi bunun için ayrı işlemci mi alcam kafayı yiyecem yaardım edin
b450mk nın bios sürümü ryzen 5000 serisini destekliyorsa sorun olmaz kontrol edin, çalıştır kısmından dxdiag yazın bios sürümünüz kaç bakın

hocam destekliyormuş da başka bi işlemci takıp upgrade et diyor kafayı yiyecem daha parçalar elime gelmedi yakıcam bilgisayarı a
hocam destekler zaten, o işlemci baya sonra çıktığı için bios update gerekebiliyor geldiğinde denersiniz, işlemcisizde bios güncellenebiliyor biraz uğraştırıcı tabi

hocam destekler zaten, o işlemci baya sonra çıktığı için bios update gerekebiliyor geldiğinde denersiniz, işlemcisizde bios güncellenebiliyor biraz uğraştırıcı tabi
nasil yapicam hocam gozunuzu seveyim yardim edin. bios flashback yokmus zaten. servise gonderme sansim yok. arkadaslarimda pc yok. napacam

nasil yapicam hocam gozunuzu seveyim yardim edin. bios flashback yokmus zaten. servise gonderme sansim yok. arkadaslarimda pc yok. napacam
hocam pekbilgili değilimde ekran gelmezse biosdan dolayı olma ihtimali yüksek, bios güncellemeniz gerekebilir, biraz şans işi aldığınız anakartın üretiğim tarihi yeniyse sorun çıkarmaz gibi. @Michael_Scofield , @TechGuy @Asulgard belki yardımcı olurlar

Neyse yapacak bişey yok. fazladan ryzen 3 2200g sipariş verdim.

Neyse yapacak bişey yok. fazladan ryzen 3 2200g sipariş verdim.
2200g sipariş verene kadar bilgisayarcıda 300 500 e bios güncelletirdin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msı anakart olsa m flash var farklı işlemci olmadan usbye atıp güncelleyebiliyorsun fakat colorfulda biostan yapmak gerekiyor ve bios update istiyor 450 serileri bende de şuan mortar max vve s2h b450 var ikisindede bios güncellemek zorunda kaldım gigabytede 2200g kullandım aynı şekil diğerinde de güncelleyemiyordum fakat sonradan m flash ile hallettim msı anakartlarda arkada direk tuşu oluyor m flashın usbyi uygun porta takıp güncelleyebiliyorsunuz uygun işlemci olmasa bile anakarta gerekli güç girişlerini taktığınız sürece

cevremde bilgisayarcı yok malesef olsa zaten ugraşmam..

msı anakart olsa m flash var farklı işlemci olmadan usbye atıp güncelleyebiliyorsun fakat colorfulda biostan yapmak gerekiyor ve bios update istiyor 450 serileri bende de şuan mortar max vve s2h b450 var ikisindede bios güncellemek zorunda kaldım gigabytede 2200g kullandım aynı şekil diğerinde de güncelleyemiyordum fakat sonradan m flash ile hallettim msı anakartlarda arkada direk tuşu oluyor m flashın usbyi uygun porta takıp güncelleyebiliyorsunuz uygun işlemci olmasa bile anakarta gerekli güç girişlerini taktığınız sürece
oyleymis bende arastirdim fakat yapacak bisey yok neyse

cevremde bilgisayarcı yok malesef olsa zaten ugraşmam..

oyleymis bende arastirdim fakat yapacak bisey yok neyse
2.el ucuz yollu kapatmışsınızdır umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,481
Üyeler
183,437
Son üye
WolfRa