Selam knklar. Asus 620mk model anakartım var, pcyi alalı 4 ay oldu sorunsuz kullanıyorum. Öylesine bi güncelleştirmelere bakayım dedim yeni bios güncellemesi gelmiş, sizce yapmalı mıyım, sorun yaşarmıyım sizce ?
elektirik kesilmiyorsa kolay kolay yap derimSelam knklar. Asus 620mk model anakartım var, pcyi alalı 4 ay oldu sorunsuz kullanıyorum. Öylesine bi güncelleştirmelere bakayım dedim yeni bios güncellemesi gelmiş, sizce yapmalı mıyım, sorun yaşarmıyım sizce ?
windows felan tekrar kurmak gerekecek mi veya dosyalarım zarar görür mü acaba ayarlar bozulur mu yani tekrar uğraşmak istemiyorumelektirik kesilmiyorsa kolay kolay yap derim
sadece anakart günceliyorsun reis kurarken bişi olmazsa mis gibi kulanmaya devam edersin merak ediyorsan youtubede araştırınwindows felan tekrar kurmak gerekecek mi veya dosyalarım felan zarar görür mü acaba
Bios Güncellemesi Ne Knk 1,5 Yıldır Kullanıyorum Yapmam Lazım MıSelam knklar. Asus 620mk model anakartım var, pcyi alalı 4 ay oldu sorunsuz kullanıyorum. Öylesine bi güncelleştirmelere bakayım dedim yeni bios güncellemesi gelmiş, sizce yapmalı mıyım, sorun yaşarmıyım sizce ?
aga bios anakart işte sistemi güncelliyon gibi düşünBios Güncellemesi Ne Knk 1,5 Yıldır Kullanıyorum Yapmam Lazım Mı
Nerden Yaparım Reis Gigabyte Benim Anakartaga bios anakart işte sistemi güncelliyon gibi düşün