Bios güncelleme yapmalımıyım

TheMasıc

80+
Reaksiyon skoru
58
Anakartım Gigabyte B450M S2H V2 Modeli F1 Bios sürümünde geçen haftalarda yeni bir bios versiyonu geldi ama açıkçası pek içime yatmadı deneme sürümü gibi bir şey yani tam oturtulmuş bir şey değil sadece Bios değil bir çok uygulama güncellemeside var anakartta ama konuya tam hakim değilim güncellemeleri yapsam artısı veya eksisi var mıdır veya gerek var mıdır cevaplarsanız sevinirim.

Sakin ol dostum anladım çok anlıyorsunda o kişiye bağlı bir cevap olabilir belki benim cevabı sordu belki senin boşa hırs yapma
Yenilik olarak ne geldi diye sormuş ama sen F60f geldi demişsin, sence de anlatım bozukluğu veya cevap bozukluğu yok mu?

Yenilik olarak ne geldi diye sormuş ama sen F60f geldi demişsin, sence de anlatım bozukluğu veya cevap bozukluğu yok mu?
Anladım da farkındaysan soruda ne sormuşum o ne cevap vermiş soruyu bidaha okuyup anlarsan cevap vermeme gerek kalmayacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş yere tartışmaya gerek yok

S2H V2 Modeli sizin dediğiniz S2H normal versiyon biosu
Aralarında gözle görülür bir fark yok ama yazılımsal kısımda bilemem.

Anladım da farkındaysan soruda ne sormuşum o ne cevap vermiş soruyu bidaha okuyup anlarsan cevap vermeme gerek kalmayacaktır

Boş yere tartışmaya gerek yok
Konuyu yanlış anlamışım üzgünüm, uykum var biraz.

Geri