A Ats5050 80+ Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Mehmet Atasoy 6 Mayıs 2024 #1 Bios güncelledim. Sonra Asus yazısında yuvarlak ta takılı kalıyor. Bios resetleme, Bios pili çıkardım taktım hiç bir fayda olmadı. Bilgisayar tamire bıraktım onlarda detaylı incelicem dedi zaman alır dedi çözümünü bilen varmı ?
Bios güncelledim. Sonra Asus yazısında yuvarlak ta takılı kalıyor. Bios resetleme, Bios pili çıkardım taktım hiç bir fayda olmadı. Bilgisayar tamire bıraktım onlarda detaylı incelicem dedi zaman alır dedi çözümünü bilen varmı ?
T The_Hacker 80+ Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ahmet 100 6 Mayıs 2024 #2 Sen asla BİOS u güncellemeyecektin. Bios güncelleme işi çok tehlikeli bir işlemdir.
F funnymanager 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 554 Dahası Reaksiyon skoru 177 İsim The End 6 Mayıs 2024 #3 Anakart modeli nedir destekliyorsa bios flashback ile kurtarılabilir.
A Ats5050 80+ Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Mehmet Atasoy 6 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 funnymanager yazmış: Anakart modeli nedir destekliyorsa bios flashback ile kurtarılabilir. Devamı için tıklayın... Asus b450 bm k2 Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Mayıs 2024 funnymanager yazmış: Anakart modeli nedir destekliyorsa bios flashback ile kurtarılabilir. Devamı için tıklayın... Herşeyi denedim pil, kısa devre , sıfırlama tuşu
funnymanager yazmış: Anakart modeli nedir destekliyorsa bios flashback ile kurtarılabilir. Devamı için tıklayın... Asus b450 bm k2 Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Mayıs 2024 funnymanager yazmış: Anakart modeli nedir destekliyorsa bios flashback ile kurtarılabilir. Devamı için tıklayın... Herşeyi denedim pil, kısa devre , sıfırlama tuşu
Oğuzhan' 80+ Bronze Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 609 Dahası Reaksiyon skoru 196 İsim Oğuzhan 6 Mayıs 2024 #5 The_Hacker yazmış: Sen asla BİOS u güncellemeyecektin. Bios güncelleme işi çok tehlikeli bir işlemdir. Devamı için tıklayın... neden tehlikeli hocam? Ben haftasonuna bakım randevusu almıştım servisten o arada bios güncellemesi de yaptırmayı düşünüyordum. Yaptırmayayım mı yani?
The_Hacker yazmış: Sen asla BİOS u güncellemeyecektin. Bios güncelleme işi çok tehlikeli bir işlemdir. Devamı için tıklayın... neden tehlikeli hocam? Ben haftasonuna bakım randevusu almıştım servisten o arada bios güncellemesi de yaptırmayı düşünüyordum. Yaptırmayayım mı yani?