BİOS güncellemesi nasıl yapılır?

Bu sistemi almıştım; https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-white-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html

Şimdi FLASH'a W10 İSO'su atıyorum. Bios güncellemesi de atacağım.

Ama başka bir forumda işlemciyle anakart uyumlu muymuş neymiş bios güncellemesine gerek yokmuş? İnceler misiniz gerek varmı güncellemeye sistemin linkini verdim.
İşlemciyle anakartın uyumlu olmasının bios güncellemesiyle ne alakası var hocam uyumlu olmasa zaten takamazsınki. Bios güncellemesi anakartın güncellenmesidir anakartının beynini anakart sisteminin desteklediği güvenlik sistemlerini ve desteklediği sistemlerle uyumunu günceller windows vs güncelleme bios güncel olsun sistemin daha stabil çalışacaktır 2 sini de güncellersen ne ala tabii.

İşlemciyle anakartın uyumlu olmasının bios güncellemesiyle ne alakası var hocam uyumlu olmasa zaten takamazsınki. Bios güncellemesi anakartın güncellenmesidir anakartının beynini anakart sisteminin desteklediği güvenlik sistemlerini ve desteklediği sistemlerle uyumunu günceller windows vs güncelleme bios güncel olsun sistemin daha stabil çalışacaktır 2 sini de güncellersen ne ala tabii.
Bu anakartın bios güncellemesini nasıl bulabilirim siz yardımcı olurmusunuz baktımda bulamadım

Bu anakartın bios güncellemesini nasıl bulabilirim siz yardımcı olurmusunuz baktımda bulamadım

Anakartın modeli + bios yazarak bulabilirsiniz. Sizin model için yukarıda anakart modelini kontrol edip kurun sorumluluk sizde.

bugun güncelledim bende bu video yardımcı olur

bugun güncelledim bende bu video yardımcı olur
Benim model sanırım ultra dayanıklı olanmış, bu 15 Aralık 2023 olanı indiricem. Video için teşekkürler.
1723571433931.png

Geri