Neler Yeni

BİOS güncellemesi nasıl yapılır?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bu sistemi almıştım; https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-white-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html

Şimdi FLASH'a W10 İSO'su atıyorum. Bios güncellemesi de atacağım.

Ama başka bir forumda işlemciyle anakart uyumlu muymuş neymiş bios güncellemesine gerek yokmuş? İnceler misiniz gerek varmı güncellemeye sistemin linkini verdim.
İşlemciyle anakartın uyumlu olmasının bios güncellemesiyle ne alakası var hocam uyumlu olmasa zaten takamazsınki. Bios güncellemesi anakartın güncellenmesidir anakartının beynini anakart sisteminin desteklediği güvenlik sistemlerini ve desteklediği sistemlerle uyumunu günceller windows vs güncelleme bios güncel olsun sistemin daha stabil çalışacaktır 2 sini de güncellersen ne ala tabii.

Darsiere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciyle anakartın uyumlu olmasının bios güncellemesiyle ne alakası var hocam uyumlu olmasa zaten takamazsınki. Bios güncellemesi anakartın güncellenmesidir anakartının beynini anakart sisteminin desteklediği güvenlik sistemlerini ve desteklediği sistemlerle uyumunu günceller windows vs güncelleme bios güncel olsun sistemin daha stabil çalışacaktır 2 sini de güncellersen ne ala tabii.
Bu anakartın bios güncellemesini nasıl bulabilirim siz yardımcı olurmusunuz baktımda bulamadım

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bu anakartın bios güncellemesini nasıl bulabilirim siz yardımcı olurmusunuz baktımda bulamadım

Anakartın modeli + bios yazarak bulabilirsiniz. Sizin model için yukarıda anakart modelini kontrol edip kurun sorumluluk sizde.

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
bugun güncelledim bende bu video yardımcı olur

Darsiere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bugun güncelledim bende bu video yardımcı olur
Benim model sanırım ultra dayanıklı olanmış, bu 15 Aralık 2023 olanı indiricem. Video için teşekkürler.
1723571433931.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,041
Üyeler
166,142
Son üye
Serhatckn
Top Bottom