Neler Yeni

Çözüldü✓ 🚨Bios Güncellemesi Sonrası Tekrar Bios Ekranı Gelmesi🚨

Bendeki sürüm 1402'di bende linkteki en son bios'u indirip güncelledim herhangi bir sorun vs olmadı işlem sırasında sonra işlem bitti PC yeniden başlayınca tekrar bios ekranı geliyor görsel deki

@Emmree @Mehmet Yılmaz

@Emmree kardeşimin verdiği bilgi sayesinde bios sürümü düşürerek düzeldi pc

IMG_20230909_164911.jpg

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin

Bendeki sürüm 1402'di bende linkteki en son bios'u indirip güncelledim herhangi bir sorun vs olmadı işlem sırasında sonra işlem bitti PC yeniden başlayınca tekrar bios ekranı geliyor görsel deki

@Emmree @Mehmet Yılmaz

Alıntıyı görüntüle
Exit seçeneğine basıp çıktıktan sonra bu ekrana gelmeye devam mı ediyor?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
İntell ne nedir? Direkt bios'u flasha atıp güncelledim ben hocam yıllardır bu şekilde yapıyorum güncellemeleri vs sorun olmadı şimdiye kadar keza bios güncellemesi oldu ama yeniden başlayınca PC vs bu ekran geliyor
BIOS'u güncellemeden önce Intel ME'yi güncellemen gerekirdi. Ben sadece Intel ME Windows üstünden güncelleniyor diye biliyorum. Elinde iş yapacak başka bilgisayar varsa BIOS'u düşürüp Intel ME'yi güncelleyip öyle güncelle tekrardan BIOS'u. Intel ME'yi nasıl güncelleyeceğini anlatmamı istersen akşam yardımcı olabilirim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS'u güncellemeden önce Intel ME'yi güncellemen gerekirdi. Ben sadece Intel ME Windows üstünden güncelleniyor diye biliyorum. Elinde iş yapacak başka bilgisayar varsa BIOS'u düşürüp Intel ME'yi güncelleyip öyle güncelle tekrardan BIOS'u. Intel ME'yi nasıl güncelleyeceğini anlatmamı istersen akşam yardımcı olabilirim.
Boş PC yok fakat telefon üzerinden otg ile flasha atabilirim bana örnek bir sürüm atarmisin hocam rica etsem + sürüm düşürme yaparsam acilirmi PC? Sence çünkü halihazırda Windows kurulu idi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
Boş PC yok fakat telefon üzerinden otg ile flasha atabilirim bana örnek bir sürüm atarmisin hocam rica etsem + sürüm düşürme yaparsam acilirmi PC? Sence çünkü halihazırda Windows kurulu idi
Aynı şekilde 1402 sürümünü indirip BIOS sürümünü düşür.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım açılır ya şimdi deniycem böyle saçmalık olmaz şimdiye kadar birçok anakart bios güncellemesi yaptım hiçbir şekilde böyle olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20230909_172829.jpg

Bu şekilde bir uyarı veriyor şimdide

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin

Salancafa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sacan

@Emmree @Mehmet Yılmaz

Alıntıyı görüntüle
Bida bios güncellemesi yap yada internet araştır... Anakartın biosu diye kendi sitesinde yoksa başka biyerden bul bdn nerdeyse 10yıllık anakartın biosunu bukdum sende bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,286
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom