Çözüldü✓ Bios güncellemesi sorunu

necq

80+
Reaksiyon skoru
73
Yeni pc almıştım biosumu güncelleyeyim dedim. Usb ile attım yeni sürümü. Güncelledim bitti başarılı diye bildirim aldım. Resetlenecek diye uyarı aldım tamama tıkladım ama sonra display port tanınmadı gibi bi bildiri aldım. Şuan siyahekran gözüküyo sebebi çözümü nedir teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart zarar görmesin diye pcyi de kapatamıyorum ne yapmam gerek

Son düzenleme:
Yeni pc almıştım biosumu güncelleyeyim dedim. Usb ile attım yeni sürümü. Güncelledim bitti başarılı diye bildirim aldım. Resetlenecek diye uyarı aldım tamama tıkladım ama sonra display port tanınmadı gibi bi bildiri aldım. Şuan siyahekran gözüküyo sebebi çözümü nedir teşekkürler

Anakart zarar görmesin diye pcyi de kapatamıyorum ne yapmam gerek
PC intel'mi acaba bende güncelleme yapmıştım her şey normal seyrinde giderken güncelleme bitti pc yeniden başlatıldı sürekli bios'a atıyordu @Emmree hocam sağolsun bios sürümü düşürmemi tavsiye etti ve dediği gibi sürüm düşürerek sorunu halletim fakat sorunun ana kaynağı şu Intel ME bunu öncelikle güncellemen gerek bios'a güncelleme yapmadan önce

Monitör bugün 2-3 kez bu şekilde yapmıştı ondan olabilir mi acaba

PC intel'mi acaba bende güncelleme yapmıştım her şey normal seyrinde giderken güncelleme bitti pc yeniden başlatıldı sürekli bios'a atıyordu @Emmree hocam sağolsun bios sürümü düşürmemi tavsiye etti ve dediği gibi sürüm düşürerek sorunu halletim fakat sorunun ana kaynağı şu Intel ME bunu öncelikle güncellemen gerek bios'a güncelleme yapmadan önce
Pcnin parçaları da bunlar

Ekler

• IMG_8166.png
    IMG_8166.png
    356.8 KB · Hit: 42
Pcyi kapatıp açmamda bi sakınca var mı anakart zarar görür mü

Güncelleme yapıldı reset atılıcak bildirimine evet dedikten sonra oldu ama bilmiyorum

Güncellensi diye bildirm aldım ama

Kapattım dp yerini değiştirdim yeniden açtım düzeldi aklımı yitiricem ne alaka

Geri