BIOS GÜNCELLEMESİ YAPMAYA KORKUYORUM

Reaksiyon skoru
18
Merhabalar bios güncellemelerinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama bir çok kişi çok riskli hata yaparsan pc açılmaz gibi şeyler söylüyo sizce ne yapmalıyım
Anakartım:Gigabyte A320m-s2h

Kardeşim eğer doğru dosyayı indirip yüklemeni eksiksiz yaparsan bir problem olmaz tabii ki. İnternette zaten detaylı anlatım videoları mevcut ister türkçe ister yabancı dilde keyfine göre seç beğen izle ve bence yapmalısın ama doğru dosyalar ile yoksa başın çok ağrıyabilir.

Merhabalar bios güncellemelerinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama bir çok kişi çok riskli hata yaparsan pc açılmaz gibi şeyler söylüyo sizce ne yapmalıyım
Marka modelini gir üretici sitesinden en son sürümü indir flasha at dosyaı ordan flashı tak biosa gir m-flash girince görürsün gayet kolay güncelleme direkt çıkar zaten anlarsın korkulcak bir şey yok .

Bios Update yaparken en büyük risk elektriklerin gitmesidir bu gibi durumda anakartiniz garanti yollama durumu olacaktır.Buraya konuyu açabilecek kadar yetisi olan birisi Bios update i yapabilecek kapasitededir korkmayiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,890
Üyeler
189,341
Son üye
Sparkus
Geri