O F32 sürümünden önce iseniz ve F40 üstü sürümlere güncellerseniz sıkıntı oluyor. F50'de olduğunuz için herhangi bir sorun yok, direkt F51e'ye güncelleyebilirsiniz.bazı arkadaşlar en eskiden güncelle felan diyorlar ama ?
ayrı bi sorum daha olacak benim eski bilgisayarda harddisk vardı bunu yeni bilgisayara kuracam ama bi sorun cıkarırmı acaba ?Evet, güncelleyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O F32 sürümünden önce iseniz ve F40 üstü sürümlere güncellerseniz sıkıntı oluyor. F50'de olduğunuz için herhangi bir sorun yok, direkt F51e'ye güncelleyebilirsiniz.
Eğer takacağınız HDD, SATA ise bir sorun çıkmaz.ayrı bi sorum daha olacak benim eski bilgisayarda harddisk vardı bunu yeni bilgisayara kuracam ama bi sorun cıkarırmı acaba ?
İyi de sizin şu anki bilgisayarınızdaki diskte Windows yüklü değil mi?bu arkadaşın yaptıgı gibi fortmat atsam olurmu ?
ya şimdi şöyle oldu ben bilgisayar topladım bunu bilgisayarcıya verdim adam orjinal win 10 kurmamış benim 7 sene önce aldıgım win 8 vardı onu direk win10na güncelleyebiliyorum bende bunu tekrardan kendi keyime göre yapacam fortmat atıpİyi de sizin şu anki bilgisayarınızdaki diskte Windows yüklü değil mi?
Sonuçta Windows yüklü. HDD'yi takınca Windows'ta Disk Yönetimi'ne girin, sonrasında kolaylıkla silebilirsiniz içindekileri.ya şimdi şöyle oldu ben bilgisayar topladım bunu bilgisayarcıya verdim adam orjinal win 10 kurmamış benim 7 sene önce aldıgım win 8 vardı onu direk win10na güncelleyebiliyorum bende bunu tekrardan kendi keyime göre yapacam fortmat atıp
Sonuçta Windows yüklü. HDD'yi takınca Windows'ta Disk Yönetimi'ne girin, sonrasında kolaylıkla silebilirsiniz içindekileri.
SSD'de işletim sistemi var, o yüzden sorun yok.kusura bakma anlatamadım şuan yeni bilgisayarda SSD takılı eski bilgisayardaki hiç bir parça yeni bilgisayara baglı degil şuan sorum tam olarak şu eski bilgisayardaki hdddeki windows yeni bilgisayara taktıgımda sorun cıkarırmı eski bilgisayardaki win 8di çünkü ve nasıl silebilirim onu