Neler Yeni

BİOS GÜNCELLEMESİNDE BİR SIKINTI OLUR MU?

Yiğit28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yiğit
ARKADAŞLAR MSİ A620M-E anakartıma bios güncellemesi yapmak istiyorum fakat gerekli midir onu bilmiyorum. en son 2024/4. ay güncellemesi ile kullanıyorum. güncelleme sırasında bir sıkıntı olursa anakart çöpe gider gibi sözler söylendi. herhangi bir sıkıntı olur mu?

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Kemal
Elektrikler giderse sıkıntı ben dün yaptım güncelleme ömrümden ömür gitti😂

marvexy

80+
ARKADAŞLAR MSİ A620M-E anakartıma bios güncellemesi yapmak istiyorum fakat gerekli midir onu bilmiyorum. en son 2024/4. ay güncellemesi ile kullanıyorum. güncelleme sırasında bir sıkıntı olursa anakart çöpe gider gibi sözler söylendi. herhangi bir sıkıntı olur mu?
Bios güncellerken elektrik giderse anakartı servise göndermeniz gerekir. Markalar sisteminizde bir sorun yoksa bios güncellemesi tavsiye etmiyor.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Bios güncellerken elektrik giderse anakartı servise göndermeniz gerekir. Markalar sisteminizde bir sorun yoksa bios güncellemesi tavsiye etmiyor.
Ben Asus ROG strix b650e-f kullanıyorum ilk topladığımda bios güncelledim şu an her şey çok güzel ve stabil çalışıyor. Öyle ahım şahım uçuracak bir bios gelmeden kesinlikle bios güncellemeyi düşünmüyorum

Top Bottom