Bios güncellemesine rağmen cpu led ışığı yanıyor

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar anakartımda cpu led ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyordu herkes bios güncel olmadığı için dedi bende servise götürdüm bios güncelleme için güncellediler eve geldim sistemi kurdum ama hala aynı cpu led ışığı yanıyor görüntü gelmiyor

Arkadaşlar anakartımda cpu led ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyordu herkes bios güncel olmadığı için dedi bende servise götürdüm bios güncelleme için güncellediler eve geldim sistemi kurdum ama hala aynı cpu led ışığı yanıyor görüntü gelmiyor
İslemci kaymis fln mi

Knk AMD ise pinleri egilmiştir bendede olmuştu

Dostum servise götürmüşken sorunu anlatsaydın ya belki yaparlardı.

Knk AMD ise pinleri egilmiştir bendede olmuştu
Gözle görülebilir bir şey mi 2-3 bilgisayarcıya gösterdim düzgün dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum servise götürmüşken sorunu anlatsaydın ya belki yaparlardı.
Msi servisine götürdüm anakartım msi çünkü diğer şeyleri çıkarmamı istediler anakartın bios sürününü güncellediler o kadar bios pilini çıkartsam biraz beklesem denesem olur mu

Gözle görülebilir bir şey mi 2-3 bilgisayarcıya gösterdim düzgün dedi

Msi servisine götürdüm anakartım msi çünkü diğer şeyleri çıkarmamı istediler anakartın bios sürününü güncellediler o kadar bios pilini çıkartsam biraz beklesem denesem olur mu
Dene dostum

Anakart modelin ve işlemcin nedir? Bios güncellemesi sağlıklı yapıldıysa sorun işlemcidedir.

İşlemci AMD mi intelmi 1. Si bu
İntelse anakartin pin i yamulmuştur
AMD ise işlemcinin pini yamulmuştur eğer pinler duzgunse biosla alakalı bir sıkıntı vardır

Aynısı bende yaşadım baktığımda işlemci pini yamulmuştu düzelttim taktığımda CPU ışığı sönmüştü ama seninki bios danda olabilir

İşlemci AMD mi intelmi 1. Si bu
İntelse anakartin pin i yamulmuştur
AMD ise işlemcinin pini yamulmuştur eğer pinler duzgunse biosla alakalı bir sıkıntı vardır

Aynısı bende yaşadım baktığımda işlemci pini yamulmuştu düzelttim taktığımda CPU ışığı sönmüştü ama seninki bios danda olabilir
Şimdi görüntü gelmediği için bios sürümünede bakamıyorum servis son sürüm yüklediğini söyledi pinlere bakıyorum hepsi düzgün anlamadım yani sorun ne kafayı yiyeceğim
Anakart modelin ve işlemcin nedir? Bios güncellemesi sağlıklı yapıldıysa sorun işlemcidedir.
işlemcim amd ryzen 7 5800x3d

Yazılımsal bir sorun olma ihtimali var mıdır işlemcide ? Hatalı ürün falan vs
Hayır ya çalışır ya da çalışmaz. Fanı sök sistemi başlat, eini işlemciye koy ısınıyor mu bi bak. Hiç ısınmıyorsa işlemci çalışmıyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,226
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri