Neler Yeni

Yardım BIOS Güncellemeye Korkuyorum...

lexerotk

80+ Bronze
Bilgisayarımda arasıra masaüsütü dahil drop yiyorum ve aşırı kasıyor bende o yüzden bios güncellemek istedim fakat tam güncellerken elektrik kesilir diye çok korkuyorum. Yada beilki yanlış bios dosyasını indirmişimdir falan. Sizce korkumu yenip yapmalımıyım yoksa bir keneramı atmalıyım bu fikri?

En İyi Cevap
Bilgisayarımda arasıra masaüsütü dahil drop yiyorum ve aşırı kasıyor bende o yüzden bios güncellemek istedim fakat tam güncellerken elektrik kesilir diye çok korkuyorum. Yada beilki yanlış bios dosyasını indirmişimdir falan. Sizce korkumu yenip yapmalımıyım yoksa bir keneramı atmalıyım bu fikri?
1) Bios güncellemesi yaptığında elektrik kesilirse anakartın tamamen kullanılmaz hale gelmez servise yolladığında düzeltip sana geri gönderirler
2) Bios güncellemesi sırasında elektrik kesilmesi gibi sorunları yaşamak istemiyorsan gündüz vakti bios güncellemeni öneririm bunun yanında güncellemeye başlamadan önce planlı elektrik kesintilerini kontrol etmeni öneririm.
3) Yükleyeceğin sürümün beta olmamasına dikkat et beta sürücülerin...

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Böyle korkacaksan sağlam bir ups almalısın :D

lexerotk

80+ Bronze
laksjflsakjf, gözün aydın hocam xD
Vallahi her anı korku doluydu. Neyse daha bu güncellemeyi yaptım uzun süre yeni güncelleme yapmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1) Bios güncellemesi yaptığında elektrik kesilirse anakartın tamamen kullanılmaz hale gelmez servise yolladığında düzeltip sana geri gönderirler
2) Bios güncellemesi sırasında elektrik kesilmesi gibi sorunları yaşamak istemiyorsan gündüz vakti bios güncellemeni öneririm bunun yanında güncellemeye başlamadan önce planlı elektrik kesintilerini kontrol etmeni öneririm.
3) Yükleyeceğin sürümün beta olmamasına dikkat et beta sürücülerin yanında BETA VERSİON yazar

Örnek Fotoğraf: Yukarıdaki version beta olduğu belirtmiş onu indirmeyip bir altındaki indirmen sağlıklı olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam.

Top Bottom