Neler Yeni

Bios Güncellemezsek nolur

Xenoglo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batu Çimen
Benim bios 2020 den kalma sistemim yeni sizce güncellemeye gerek varmıdır sistem ile ilgili bi sorunum yok şuan parçalar uyumlu çalışıyor

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Güncel olması iyi olur fakat elektrik kesintisi ihtimali varsa kesinlikle önermiyorum. Sırf güncel olması için risk almaya gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Tarih
Benim bios 2020 den kalma sistemim yeni sizce güncellemeye gerek varmıdır sistem ile ilgili bi sorunum yok şuan parçalar uyumlu çalışıyor
Güncelleme bios lar için gereklidir. Bios güncellenmesi bilgasayarınızda performans artışı sağlar (test ettim).

ThE LoSt

80+ Gold
Uzmanlar var olan biosta sorun yaşamıyor iseniz güncellemeyin diyor fakat her güncellemede bir takım iyileştirmeler olabilir bilgi notlarına bakarak güncelleştirme yapmaya değer bir durum var ise güncellersiniz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İşlemci değiştirmediğin sürece güncellemene gerek yok. İşlemci değiştirmeden önce güncellemen lazım ama.

Top Bottom