Suwariba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,297
Bitlocker açtınız mı hiç? Açmadıysanız problem yok.Daha önce bios güncellemiştim böyle bir uyarı ile karşılaşmadım. Bilgisayarım bozuldu zor açılıyordu ya da hiç açılmıyordu açmayı başardım bios güncelleyeceğim böyle bir uyarı aldım ne anlama geliyor?
@Emmree Dostum sen demiştin bios güncelle diye
Açmadım hocam. Technopat sosyalde böyle bir konu açılmış denetim masasından baktım bitlocker kapalı gözüküyor. güncelleyeceğim şimdi. İnşallah sorunu çözerBitlocker açtınız mı hiç? Açmadıysanız problem yok.
Hadi inşallah.Açmadım hocam. Technopat sosyalde böyle bir konu açılmış denetim masasından baktım bitlocker kapalı gözüküyor. güncelleyeceğim şimdi. İnşallah sorunu çözer
https://www.bizimankara.com.tr/ankara-elektrik-kesintisi-s6.html böyle bir site var ne kadar doğru bilmiyorum Ankara da oturmadığım için.Hocam ankarada planlı kesinti var mı diye bakacaktım site çalışmıyor benim mükemmel şansım sayesinde. Adres giremiyorum. Siz girebiliyormusunuz?
Yeni Batı Mahallesinde varmış planlanan. 5km uzaklıkta gösteriyor oraya. Şimdi Yapmalıyım yapmamalımıyım kararsız kaldım birdaha bilgisayarı açamama gibi bir durumda varhttps://www.bizimankara.com.tr/ankara-elektrik-kesintisi-s6.html böyle bir site var ne kadar doğru bilmiyorum Ankara da oturmadığım için.
Yapın gitsin 2 dakikalık iş.Yeni Batı Mahallesinde varmış planlanan. 5km uzaklıkta gösteriyor oraya. Şimdi Yapmalıyım yapmamalımıyım kararsız kaldım birdaha bilgisayarı açamama gibi bir durumda varYani Yarın yapsam belki bilgisayar yarın açılmaz bugün şansa açıldı. 5 kere falan bios pili çıkarıp taktım olmadı rastgele bir zamanda açmayı denedim açıldı falan
Siz olsanız ne yapardınız? Keşke akşama bırakmayım pc yi açabildiğim an güncelleseydim saf gibi tadını çıkardım bilgisayarın o zaman
Hadi hayırlısı.Yaptım gitti hocam çok iyi gaza getirdiniz %90 da şuan ilerleme
5dk değil mi knk o 3 dakikanın hakkını yemem asdasdasdYapın gitsin 2 dakikalık iş.
İsterseniz bugün sadece XMP'yi açın.@Emmree Hocam şimdi yaoabileceğim başka bir şey var mı? şuan bios ekranındayım güncelleme bitti. Rami profile 1 yapıp cpb kapatıcam klasik yaptığım şeyler. Sonrada kapatıp fişleri çekicem. Yarın açılır umarım