Ne kadar süredir öyle? Anakartta hata ışığı yanıyor mu?Şuanda kasa ve klavye ışıkları yanıyor kurulumu doğru yaptıgima eminim
CMOS tan sıfırlama yapmayı biliyorsundur diye düşünüyorum ama eğer BIOS u başarılı bir şekilde güncellediğini düşünüyorsan senin yerinde olsam PC yi kapatıp tekrar açardım. Bu riski alıp almamak senin kararınHerhangi bir ışık yanmıyor 5 dkdir böyle bekliyorum şuan
Bilmiyorum hocam anakartim b450m h eğer önemli bir bilgiyse elektrik gitmediğine eminim deCMOS tan sıfırlama yapmayı biliyorsundur diye düşünüyorum ama eğer BIOS u başarılı bir şekilde güncellediğini düşünüyorsan senin yerinde olsam PC yi kapatıp tekrar açardım. Bu riski alıp almamak senin kararın
Bu kadar uzun sürmesi mantıklı değil. %50 şansın var. Kapatıp açmak çözüm olabilir. B650 de yaşadık bunu arkadaşımla, kapat-aç düzeldi. Ama dediğim gibi bu kararı senin vermen lazımBilmiyorum hocam anakartim b450m h eğer önemli bir bilgiyse elektrik gitmediğine eminim de
Cmos için de kapatmayacak miyimBu kadar uzun sürmesi mantıklı değil. %50 şansın var. Kapatıp açmak çözüm olabilir. B650 de yaşadık bunu arkadaşımla, kapat-aç düzeldi. Ama dediğim gibi bu kararı senin vermen lazım
Sadece kapatma değil Güç kablosunu da çıkarman lazımCmos için de kapatmayacak miyim
Ben riski severim, yaş kemale erince risk almayı daha çok seviyorsungarantisi yok o yuzden tutustum
kanka bu comnette ön ödeme ne oluyordu ne gibi sorunlar yaşamıştın sipariş edeceğim en yakın zamandagarantisi yok o yuzden tutustum
Kapa ac yaptim degisen bir sey yokBen riski severim, yaş kemale erince risk almayı daha çok seviyorsun
Bi şekilde ya kapatıp açacaksın yada komple kapatıp, kabloyu çıkarıp CMOS tan BIOS sıfırlayacaksın
Suan , zor durumadyim sonra anlatirimkanka bu comnette ön ödeme ne oluyordu ne gibi sorunlar yaşamıştın sipariş edeceğim en yakın zamanda
ekran kartını söküp cmos soketine genelde 2pin ve alt tarafta olur oraya pc kablosu takılı- pc kapalıyken tornavidaylaKapa ac yaptim degisen bir sey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Suan , zor durumadyim sonra anlatirim