Ya bu olay piyango vurması şansı kadar bu kadar irdelemene gerek yok.kısa devreye sebebiyet verebilecek ne olabilir mesela elektrik kesintisi ?
Hayır elektirk kesilmesi değil pilin + ve - yüzeyine temas eden (anakartta pilin takıldığı yer) metal parçalar eğilmiş veya yamulmuşsa pili yuvaya taktığınızda uçlar kısa devre olabilir.kısa devreye sebebiyet verebilecek ne olabilir mesela elektrik kesintisi ?
Teşekkür ederim. hazır sistem aldımda içinde bu anakart vardı bazı kişiler asusun daha iyi olup soğutmasının olduğundan dolayı böyle bir durum yaşayabileceğimi söylediler ondan merak ettim.Birde nereden buldun da aklına geldi yani inan düşünmene değmez çok ilginç.
Arkadaşlar çok düşünüyorlar heralde üreticisi bu kadar düşünmemiştir heralde.Teşekkür ederim. hazır sistem aldımda içinde bu anakart vardı bazı kişiler asusun daha iyi olup soğutmasının olduğundan dolayı böyle bir durum yaşayabileceğimi söylediler ondan merak ettim.
axecagdas nickim, Sistemle ilgili bir şey soracağımda dcden bir ekleyebilir misin? Gerçi dc kapalı, dc ye girebiliyorsan ekle ama giremiyorsan nickini yaz ben eklerim )Teşekkür ederim. hazır sistem aldımda içinde bu anakart vardı bazı kişiler asusun daha iyi olup soğutmasının olduğundan dolayı böyle bir durum yaşayabileceğimi söylediler ondan merak ettim.