Bios reecovery mode hatası

Reaksiyon skoru
6
Warning!! Bios recovery mode has been detected.
Please put the file ''PRA320MK.CAP'' into HDD or a removable USB media device, And reset your computer.

Merhaba pc açıldığında böyle bir hata alıyordum. Zar zor bios güncelledim ve düzeldi. Fakat yine aynı hatayı alıyorum ve kullanamıyorum bilgisayarı.Yardımı olacak birisi var mı?
Anakart= Asus Prime A320m-k

Dediğinizin aynısını yaptım ama yine aynı hatayla karşılaştım.Biosa giremiyorum ve yazılım olarak sıfırlayamıyorum.Pili çıkardım taktım yine sıfırlanmadı. Cmos denilen şeyi de bulamadım bir türlü . Hiçbir şekilde yapamıyorum yani :)

Screenshot_34.png

11 numaralı kısımda dikey konumlandırılmış 2 pin var. Bu 2 pini metal bir araç ile kısa devre yaptırın. YAPMADAN ÖNCE PSU'yu kapatın fişini çekin. 10 saniye boyunca bilgisayarınızın açma tuşuna basılı tutun daha sonra 11 numarayı kısa devre yapın

11 numaralı kısımda dikey konumlandırılmış 2 pin var. Bu 2 pini metal bir araç ile kısa devre yaptırın. YAPMADAN ÖNCE PSU'yu kapatın fişini çekin. 10 saniye boyunca bilgisayarınızın açma tuşuna basılı tutun daha sonra 11 numarayı kısa devre yapın
Yok hayır, bende de Asus anakart var, elektrik yokken o pinlere dokundurunca BIOS sıfırlanmıyor. Elektrik olsun yine sistemde.

Geri