Bios RGB Control.

Dostum anakartında ne RGB girişi var ne de ARGB girişi var.
Olsaydı BIOS'ta sadece AURA SYNC ON/OFF yapabilirdin, BIOS'taki tek RGB ile ilgili ayar o, gerisi Windows'ta iCUE'dan veya AURA SYNC'ten kontrol etmek.
Kasan ne bilmiyorum ama kasanın kendi kontrolcüsü vardır, onunla efektleri falan değiştireceksin.

Dostum anakartında ne RGB girişi var ne de ARGB girişi var.
Olsaydı BIOS'ta sadece AURA SYNC ON/OFF yapabilirdin, BIOS'taki tek RGB ile ilgili ayar o, gerisi Windows'ta iCUE'dan veya AURA SYNC'ten kontrol etmek.
Kasan ne bilmiyorum ama kasanın kendi kontrolcüsü vardır, onunla efektleri falan değiştireceksin.
[/QUO kasam thermalttake j25 ekran kartının ramlerin rgblerinin kontrolu için ne yapmam gerek reisim. Olmuyor ise anakartı değişmek zorunlumu herhangi bir şey yapabiliyormuyuz?

Ekran kartı ve RAM'lerin ışıkları için anakartında ARGB veya RGB girişi olmasına gerek yok.
Artık RAM'in ve ekran kartın ne ise onların kendi RGB yazılımından kontrol edeceksin.
Kasanın da kendi kontrolcüsü var, onunla kontrol edeceksin, bu kadar.

Ekran kartı ve RAM'lerin ışıkları için anakartında ARGB veya RGB girişi olmasına gerek yok.
Artık RAM'in ve ekran kartın ne ise onların kendi RGB yazılımından kontrol edeceksin.
Kasanın da kendi kontrolcüsü var, onunla kontrol edeceksin, bu kadar.
Tamamdır sağol reisim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,477
Üyeler
202,623
Son üye
rursag
Geri