Laptop kullanıcısıyım ve bios girmek için f2 basıyorum fakat şifre istiyor şifreyi bizzat kendim koydum hatta 2 yere not aldım fakat kabul etmiyor şifreyi o yüzden biosa hiçbir şekilde giriş yapamıyorumBIOS şifresi gibi bir şey normalde yoktur, tam olarak anlamadım demek istediğinizi. BIOS a girmek için PC açılırken F2 veya Del e basın, sonra ilgili alandan Boot ayarlarınızı değiştirirsiniz.
Hatırlamaya çalış yoksa bios sıfırdan programlanınca düzenliyordu diye hatırlıyorumLaptop kullanıcısıyım ve bios girmek için f2 basıyorum fakat şifre istiyor şifreyi bizzat kendim koydum hatta 2 yere not aldım fakat kabul etmiyor şifreyi o yüzden biosa hiçbir şekilde giriş yapamıyorum
Muhtemelen şifreyi biosa yanlış yazdım. ama eminim şifre 1234 fakat kabul etmiyorHatırlamaya çalış yoksa bios sıfırdan programlanınca düzenliyordu diye hatırlıyorum
Boot menüden ne yapabilirimki ne işime yararLaptoplarda farklı tuşlar ile farklı BIOS erişimleri olabiliyor, sadece boot ayarı için de tuş vardı diye hatırlıyorum. Laptop ın kullanım kılavuzunda vardır bu tür bilgiler.
Boot ne oluyor bilmiyorum ama usb yi hdd den önde çekmekNasıl, zaten amacınız format için boot sıralamasını değiştirmek değil mi?
bootta usbyi seçebiliyorsun merak etmeBoot ne oluyor bilmiyorum ama usb yi hdd den önde çekmek
Boot ne oluyor bilmiyorum ama usb yi hdd den önde çekmek
Boot, bu bahsettiğin durum işte.Merhaba şu an format atacağım ama BIOS'tan format USB'sini öne almam lazımmış hardiskten önde olmalıyımış ama bioş şifremi bilmiyorum PC falan sökemem. Yokmu çözümü.