Neler Yeni

Bios Şifremi Bilmiyorum

amonluxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Yılmaz
Merhaba şu an format atacağım ama BIOS'tan format USB'sini öne almam lazımmış hardiskten önde olmalıyımış ama bioş şifremi bilmiyorum PC falan sökemem. Yokmu çözümü.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burhan Bey
BIOS şifresi gibi bir şey normalde yoktur, tam olarak anlamadım demek istediğinizi. BIOS a girmek için PC açılırken F2 veya Del e basın, sonra ilgili alandan Boot ayarlarınızı değiştirirsiniz.

amonluxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS şifresi gibi bir şey normalde yoktur, tam olarak anlamadım demek istediğinizi. BIOS a girmek için PC açılırken F2 veya Del e basın, sonra ilgili alandan Boot ayarlarınızı değiştirirsiniz.
Laptop kullanıcısıyım ve bios girmek için f2 basıyorum fakat şifre istiyor şifreyi bizzat kendim koydum hatta 2 yere not aldım fakat kabul etmiyor şifreyi o yüzden biosa hiçbir şekilde giriş yapamıyorum

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bay fahare
Laptop kullanıcısıyım ve bios girmek için f2 basıyorum fakat şifre istiyor şifreyi bizzat kendim koydum hatta 2 yere not aldım fakat kabul etmiyor şifreyi o yüzden biosa hiçbir şekilde giriş yapamıyorum
Hatırlamaya çalış yoksa bios sıfırdan programlanınca düzenliyordu diye hatırlıyorum

amonluxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Yılmaz
Hatırlamaya çalış yoksa bios sıfırdan programlanınca düzenliyordu diye hatırlıyorum
Muhtemelen şifreyi biosa yanlış yazdım. ama eminim şifre 1234 fakat kabul etmiyor

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burhan Bey
Laptoplarda farklı tuşlar ile farklı BIOS erişimleri olabiliyor, sadece boot ayarı için de tuş vardı diye hatırlıyorum. Laptop ın kullanım kılavuzunda vardır bu tür bilgiler.

amonluxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Yılmaz
Laptoplarda farklı tuşlar ile farklı BIOS erişimleri olabiliyor, sadece boot ayarı için de tuş vardı diye hatırlıyorum. Laptop ın kullanım kılavuzunda vardır bu tür bilgiler.
Boot menüden ne yapabilirimki ne işime yarar

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burhan Bey
Nasıl, zaten amacınız format için boot sıralamasını değiştirmek değil mi?

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Mert
açılışta sürekli F12 dener misin boot menü için…

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Mert

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Arnold
CMOS pilini söküp bios sıfırlayabilirsin.

Top Bottom