BIOS ta Secure Boot açılmama

rawinax

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar umarım bu konuya burda bi çözüm getiririz geçen hafta bir pc topladım sorun yok ama şu an valorantta van9003 hatası alıyorum hatanın secure boottan kaynaklandığını biliyorum gidip biosa aktif te ediyorum ama gelip sistem özetinden baktığım zaman hala kapalı olarak gözüküyo. Anakart:Gigabyte

X870E AORUS ELITE WIFI7

Merhaba arkadaşlar umarım bu konuya burda bi çözüm getiririz geçen hafta bir pc topladım sorun yok ama şu an valorantta van9003 hatası alıyorum hatanın secure boottan kaynaklandığını biliyorum gidip biosa aktif te ediyorum ama gelip sistem özetinden baktığım zaman hala kapalı olarak gözüküyo. Anakart:Gigabyte

X870E AORUS ELITE WIFI7

csm yi kapatıp boot modu uefi ye alın çözülür yüksek ihtimal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde eğer çözülmez ise bios güncel olmayabilir veya yeni windows kurulduğu için disk mbr formatına geçince açılmıyordu onuda yapay zekaya sor kontrol et olmazsa tekrar bakarız reis

X870E AORUS ELITE WIFI7

başka sistemden söktüğün ssd yi taktıysan format gerek bilmem ne keyi var öteki anakarttan karıştırıyorm u ne halt yapıyorsa beni perişan etmişti tüm çözümleri denedim format attım olmuştu.

başka sistemden söktüğün ssd yi taktıysan format gerek bilmem ne keyi var öteki anakarttan karıştırıyorm u ne halt yapıyorsa beni perişan etmişti tüm çözümleri denedim format attım olmuştu.
windowsun keyi oluyor genelde bendede aynısı oldu biraz uğraştırdı ama temiz formatla çözülüyor ya açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,466
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri