Format attıktan sonra mı bu hatayı veriyor? Format atma ekranına girerken mi? Minidump dosyasını paylaşırsanız daha iyi olur.arkadaşım format atmaya çalışıyor bios üzerinden format atarken mavi ekran yiyor. Bunu nasıl çözebiliriz ? Win 10
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emmree Hocam siz bilirsiniz diye tahmin ediyorum her konuya etiketliyorum ama kusura bakmayın
sorayim hocamFormat attıktan sonra mı bu hatayı veriyor? Format atma ekranına girerken mi? Minidump dosyasını paylaşırsanız daha iyi olur.
formata başlıyamıyormuş hocam öyle diyorFormat attıktan sonra mı bu hatayı veriyor? Format atma ekranına girerken mi? Minidump dosyasını paylaşırsanız daha iyi olur.
SSD'de donanımsal sorun çıkmış olabilir. Ya da B450 gibi anakart kullanıyorsa Windows 7 sorun çıkartıyordur.sorayim hocam
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ssd yi görmüyor dedi şimdide bende yanında değilim bakamıyorum
formata başlıyamıyormuş hocam öyle diyor
hocam yeni bilgi kasanın portlarda çalışmıyormuş ondan bitane dvd cd room mu ney ondan bağlamışlar cd ile atmaya çalışıyorlarmışSSD'de donanımsal sorun çıkmış olabilir. Ya da B450 gibi anakart kullanıyorsa Windows 7 sorun çıkartıyordur.
Anakartı kontrol etsinler bağlantılar çıkmış olabilir. Kasanın arka portlarıda çalışmıyorsa BIOS'u sıfırlayıp tekrardan denesinler.hocam yeni bilgi kasanın portlarda çalışmıyormuş ondan bitane dvd cd room mu ney ondan bağlamışlar cd ile atmaya çalışıyorlarmış
başka pc den ssd ye format atsalar ne olur ?Anakartı kontrol etsinler bağlantılar çıkmış olabilir. Kasanın arka portlarıda çalışmıyorsa BIOS'u sıfırlayıp tekrardan denesinler.
Forumda 3 kişi daha sormuştu bunu kurulumun sonunda son 10 saniye uyarısı veriyor onu yapıp sistemi direk kapatıp diğer sisteme takarlarsa bir sorun olmaz sanırım.başka pc den ssd ye format atsalar ne olur ?
Forumda 3 kişi daha sormuştu bunu kurulumun sonunda son 10 saniye uyarısı veriyor onu yapıp sistemi direk kapatıp diğer sisteme takarlarsa bir sorun olmaz sanırım.
Kullandıkları anakart nedir?Alıntıyı görüntüle
biosu sıfırladılar böyle hocam
soruyorum hemenKullandıkları anakart nedir?
asrock b450 rock yazdı ama budur herhaldeKullandıkları anakart nedir?
BIOS'a girsinler Boot sekmesinin fotoğrafını atsınlar.soruyorum hemen
asrock b450 rock yazdı ama budur herhalde
BIOS'a girsinler Boot sekmesinin fotoğrafını atsınlar.