- Konu Sahibi Konu Sahibi
bios güncellemesi varmış ama güncellenmiyormuşBir sürü disk hatası gördüm. BIOS'un güncel olup olmadığını göremedim. Eğer güncel değilse onu da güncellesinler.
bios güncellemesi varmış ama güncellenmiyormuşBir sürü disk hatası gördüm. BIOS'un güncel olup olmadığını göremedim. Eğer güncel değilse onu da güncellesinler.
Flash belleklerini FAT32 olarak biçimlendirsinler. Eğer öyle yaptıkları halde gene görmüyorsa RUFUS adlı programdan FreeDOS olarak belleği yazdırsınlar ardından BIOS dosyasını içine atıp güncellesinler.bios güncellemesi varmış ama güncellenmiyormuş
flashbellek leri görmüyorFlash belleklerini FAT32 olarak biçimlendirsinler. Eğer öyle yaptıkları halde gene görmüyorsa RUFUS adlı programdan FreeDOS olarak belleği yazdırsınlar ardından BIOS dosyasını içine atıp güncellesinler.
BIOS'tan görmediklerine kesin eminler dimi? Bir de BIOS'a girmeden önce takıyorlar dimi?flashbellek leri görmüyor
evt hocam mlsfBIOS'tan görmediklerine kesin eminler dimi? Bir de BIOS'a girmeden önce takıyorlar dimi?
anakart değişcez cipset başkada düzeltilemez zatenBIOS'tan görmediklerine kesin eminler dimi? Bir de BIOS'a girmeden önce takıyorlar dimi?