Çözüldü✓ Bios Update Fail

Squirtle48

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,957
Merhaba arkadaşlar. imzamdaki anakartın biosunu güncellerken her şey stabil gidiyordu daha sonra reset attı, ekran gelmiyor + cpu fan çalışmıyor, internet üzerinde baktım sadece ram değiştirerek çözüme ulaşan var bende işe yaramadı, var mıdır başka çözüm yolunu bilen? bilgisayarı kullanamıyorum şuan biosa bile girmiyor hiçbirşey ggelmiyor ekrana.

Hayatta en çok korktuğum durumlardan birisi. Bildiğim kadarıyla servise gitmesi gerek ama yeni anakartlardan farklı yöntemler var mıdır bilmiyorum. Umarım çözülür.

Bende düştüm o hataya işlemci gitti. Bir daha da ellemedim bios güncellemesini.

Hayatta en çok korktuğum durumlardan birisi. Bildiğim kadarıyla servise gitmesi gerek ama yeni anakartlardan farklı yöntemler var mıdır bilmiyorum. Umarım çözülür.
Nasıl çözücem bilmiyorum. Yeni anakart işlemci alıcaktım zaten ama bunuda çözmem lazm bi şekilde çöpe atmak istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm :/ inş çözerim bir şey yanıp kül olmadan.

@Abdullah Hacıgül Konuyla ilgili bir bilgin varsa yardımcı olabilir misin? bayağıdır araştırıyorum çözemiyorum bir türlü, %80 lik kesim yeni anakart almış, çözümü yok mudur?

Hiçbirşey yapmadan çözdüm bu problemi. Sabahtan bios update yüzünden code 00 hatası vardı. Şuan eve geldim akşama kadar güç kaynağından kapalı bir şekilde kapalı bekliyodu. Gücü verdim bastım. Herşeyi gördü. bi garip açıldı ama şuan her şey stabil normal çalışıyor. Yeniden falan başlattım sıkıntı yok topladı sistem kendisini :D

Hiçbirşey yapmadan çözdüm bu problemi. Sabahtan bios update yüzünden code 00 hatası vardı. Şuan eve geldim akşama kadar güç kaynağından kapalı bir şekilde kapalı bekliyodu. Gücü verdim bastım. Herşeyi gördü. bi garip açıldı ama şuan her şey stabil normal çalışıyor. Yeniden falan başlattım sıkıntı yok topladı sistem kendisini :D
Geçmiş olsun hocam inşallah bir daha olmaz.

Sa
Sanırım statik elektrik yüzünden.

geçmiş olsun iyi kurtarmışsınız.

Eski anakartlarda bios güncellemelerinin sırasıyla yapılacağı söyleniyor bu sebebiyet vermiş olabilir mi ?

geçmiş olsun iyi kurtarmışsınız.
Vallahi sormayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski anakartlarda bios güncellemelerinin sırasıyla yapılacağı söyleniyor bu sebebiyet vermiş olabilir mi ?
Tek bir bios güncellemem vardı. Daha öncede yapmıştım bi sıkıntı çıkmamıştı. Zaten 4 yılda 2 tane bios güncellemesi geldi 1ini sorunsuz geçmiştim bu yaptığımda sıkıntı oldu. Neden olduğunu bende bilmiyorum.

Geçmiş olsun. Bir daha böyle işlere karışmazsın artık :D

Geri