Bios update sırasında siyah ekranda kaldı

Cem_

80+
Reaksiyon skoru
30
Gigabyte b850 gaming x anakartla sistemi dün yeni toplamıltım bios sürümü f5 di f10a ya güncellemek için usb yi taktın qflash a girdim reboot seçeneği çıktı bios usb yi okuduktan sonra tıkladım yeniden başladı ama siyah ekranda kaldı ve debug led cpu ve dram arasında gidipgeliyoryaklaşık 20dkdır böyle ne yapayım beklemeye devam mı

Ekler

• IMG_20260324_153527.webp
    IMG_20260324_153527.webp
    1.9 MB · Hit: 22
  • IMG_20260324_153524.webp
    IMG_20260324_153524.webp
    1.8 MB · Hit: 18
  • IMG_20260324_153515.webp
    IMG_20260324_153515.webp
    465.9 KB · Hit: 21
Gigabyte b850 gaming x anakartla sistemi dün yeni toplamıltım bios sürümü f5 di f10a ya güncellemek için usb yi taktın qflash a girdim reboot seçeneği çıktı bios usb yi okuduktan sonra tıkladım yeniden başladı ama siyah ekranda kaldı ve debug led cpu ve dram arasında gidipgeliyoryaklaşık 20dkdır böyle ne yapayım beklemeye devam mı
Hocam salsaydınız kendi yapsaydı gigabyte center niye uğraştınız

gigabyte ankartımda benzer bir durum oldu servise biosu yeniden yazdırmaya gönderdim öyle düzelmişti

Çalışan bios sürümü ile yapın
Hıcam f10a ile gğncelkedim windows açıldı sistemde ama öncedne de hüç tuşundan zorla hapatıp açınca bazen açılıyordu ama yeniden başlattığım zaman hep aynı hata oluyor du şimdi bios güncel windoss uğdate de bir iki update var onlar bitince bir daha yeniden başlatıcam aynınsoeun olursa yazıcam tekrardan

Hıcam f10a ile gğncelkedim windows açıldı sistemde ama öncedne de hüç tuşundan zorla hapatıp açınca bazen açılıyordu ama yeniden başlattığım zaman hep aynı hata oluyor du şimdi bios güncel windoss uğdate de bir iki update var onlar bitince bir daha yeniden başlatıcam aynınsoeun olursa yazıcam tekrardan
Hocam uzun süre sonra güncellerken atıyorum 5 ten 10 a ilk 6 veya 7 yi kurmanızı ardından 10 u kurmanızı istiyebiliyor üreticiler buna dikkat edin

Hocam uzun süre sonra güncellerken atıyorum 5 ten 10 a ilk 6 veya 7 yi kurmanızı ardından 10 u kurmanızı istiyebiliyor üreticiler buna dikkat edin
Hocan onu istedi mi bilmiyorum ama şuan bios gğncel windows update ile yeniden başlattım birazdan amd expyu da devreye almayı deneyeceğim bakalım umarım sorun çıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Expoyu açtım windows a girdi fakat windowsdan yeniden başlat dedim denemek için ve yine aynı hata siyah ekranda kaldı

Son düzenleme:
Sorun sanırım expodan dolayı expo açıkken sistemi yeniden başlattığımda bu hatayı alıyorum expoyu hep kapalı mı kullanayım ne yapmam lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun sanırım expodan dolayı expo açıkken sistemi yeniden başlattığımda bu hatayı alıyorum expoyu hep ka
Sorun sanırım expodan dolayı expo açıkken sistemi yeniden başlattığımda bu hatayı alıyorum expoyu hep kapalı mı kullanayım ne yapmam lazım
Yardım edebilecek biri yok mu

Geri