BİOS Üzerinden Fastboot açmak

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,517
Nasıl yapılır? Artı ve Eksileri nelerdir :) ?
Post automatically merged:

1-2 kişi uplarsa güzel olur :)

Avantajı pcyi daha hızlı açıyor ama bence normal bootta açılması daha iyi. Hatta daha hızlı açılmasını istersen biostan anakart logosunun gösterim süresini kısaltarak pc açma hızını daha da kısaltırsın. yalnız tekrar biosa girmek için del tuşuna çok hızlı basmalısın yoksa kaçırırsın logo ekranını.

Nasıl yapılır? Artı ve Eksileri nelerdir :) ?

1-2 kişi uplarsa güzel olur :)
+ sı bilgisayarın daha hızlı açılır - si bios girmekte zorlanabilirsin

+ sı bilgisayarın daha hızlı açılır - si bios girmekte zorlanabilirsin
Tamam sağol gerçekten nasıl yapabilirim . Bios fotosu lazım mı?

Avantajı pcyi daha hızlı açıyor ama bence normal bootta açılması daha iyi. Hatta daha hızlı açılmasını istersen biostan anakart logosunun gösterim süresini kısaltarak PC açma hızını daha da kısaltırsın. yalnız tekrar biosa girmek için del tuşuna çok hızlı basmalısın yoksa kaçırırsın logo ekranını.
Tamam en hızlı şekilini istiyorum nasıl yaparım?

Tamam sağol gerçekten nasıl yapabilirim . Bios fotosu lazım mı?

Tamam en hızlı şekilini istiyorum nasıl yaparım?
Tam olarak nasıl yapılır bilemem onu araştırırsın. Biostan fast bootu açıcan bide anakart logo ekranın süresini düşürcen windowstan da hızlı başlatı açarsın. Daha da hızlı istiyorsan biostan tamamen enerjiyi kesmeyi iptal edersin bunu yaparsan kasa açık durur sürekli ama kapalı gibi gözükür.

Tam olarak nasıl yapılır bilemem onu araştırırsın. Biostan fast bootu açıcan bide anakart logo ekranın süresini düşürcen windowstan da hızlı başlatı açarsın. Daha da hızlı istiyorsan biostan tamamen enerjiyi kesmeyi iptal edersin bunu yaparsan kasa açık durur sürekli ama kapalı gibi gözükür.
BİOS ve Logo süresi düşürme için BİOS fotosu atsam yardımcı olur musunuz :) ? Windowsu yaptım zaten :)

açılırken biplemez ve biosa giremessin
BİOSa windowstanda girilebiliyormuş zaten 6 ayda bir girerim sıkıntı yok :)

Geri