BIOS Virüsü Olabilir Mi?

Hatırlamıyorum. Laptopun içinden geçildiği için geri getirilme olasılığı yok. Zaten satılmıyordur.
hayır bendede 4gb ram falan varda aynımı diye merak ettim lenavo markaydi benimki hala duruyor saticaktim hatıra kalsın dedim içim elvermedi .d

hayır bendede 4gb ram falan varda aynımı diye merak ettim lenavo markaydi benimki hala duruyor saticaktim hatıra kalsın dedim içim elvermedi .d
Casper Nirvana'ydı. Belki başka detaylar versem bulabilirsin eğer arayacaksan.

Ekranın arkasındaki desen boncukluydu. Numpad vardı. Ekran 15-16 inch falandı. Ekran kartı GT 710 veya 730'du. İşlemci 2 core 4 thread Intel'di. HDD kullanılıyordu (500 GB).

Casper Nirvana'ydı. Belki başka detaylar versem bulabilirsin eğer arayacaksan.

Ekranın arkasındaki desen boncukluydu. Numpad vardı. Ekran 15-16 inch falandı. Ekran kartı GT 710 veya 730'du. İşlemci 2 core 4 thread Intel'di. HDD kullanılıyordu (500 GB).
bunu konuşunca aklıma bir şey geldi benim laptop bozuk ama hangi parça bilmiyorum ekranınini bi şekilde kasaya baglayabilirmiyim acaba 2.ekran olarak kullanmak için merak ettim

Merhabalar,

PC'me format atmama rağmen garip olaylar oluyor. Yeni bir SSD almama rağmen PC 20 sn'de açılıyor. Aniden donabiliyor. Programlar stabil çalışmıyor, hatalar verebiliyor, yavaşlıyor. Fotoğraflar dahi bazen açılmıyor, hata veriyor, program kapanıyor. Bazen sistem ışıkları gidiyor. Ping aniden yükseliyor, reset atıyorum düzeliyor.

Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Korsan windows kullanmanın zararı olabilir mi ? :) Vaktinde korsan şekilde cracklemiştim. Hala bios'a tanımlı.

Fikri olan var mı?
Olabilir dostum. Çoğu program açılmıyor yada hata veriyorsa açmaya çalıştığında bu bir virüs olabilir.

BIOS'u sıfırlamak için bilgisayardaki tüm elektrik bağlantılarını kesip BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekleyin. Ondan sonra BIOS'unuzu güncelleyin.

Hocam ben bios pilini sökmeme rağmen ne key'im silindi ne de bios güncellemelerim gitti. Sadece saat ve bios ayarlarım sıfırlandı. Yedek bios pili gibi bir şey mi var acaba..

Anakart aorus b450 pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,929
Üyeler
189,185
Son üye
evannnaffton
Geri