Yardım Bios Xmp Menüsü

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Donanım Arşivi'nin ve Technpatın Pc aldıktan sonra yapılması gerekenler adlı videoları izledim ve ram hızını değiştirmemiz gerektiğini gördüm ama ben anakartımda öyle bir yeri bulamadım yardımcı olur musunuz?
Anakart modelim Gigabyte B450M S2H

Şimdiden teşekkürler...

3200 MHz anakartın desteklediği ram aldığı ram nelerdir kardeşim 3200 ise daha fazla yapamıyacağını biliyor

Merhaba sevgili dostlarım,
Donanım Arşivi'nin ve Technpatın Pc aldıktan sonra yapılması gerekenler adlı videoları izledim ve ram hızını değiştirmemiz gerektiğini gördüm ama ben anakartımda öyle bir yeri bulamadım yardımcı olur musunuz?
Anakart modelim Gigabyte B450M S2H

Şimdiden teşekkürler...
M.I.T. içerisinde advanced memory setting içesirinde exreme memory profilden yapabilirsiniz.

3200 MHz anakartın desteklediği ram aldığı ram nelerdir kardeşim 3200 ise daha fazla yapamıyacağını biliyor
Hocam anlamadım ama şöyle diyeyim anakartım 4000mhz ye kadar destekliyor ve ramlarim 8x2 16gb 3000mhz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M.I.T. içerisinde advanced memory setting içesirinde exreme memory profilden yapabilirsiniz.
eyvallah dostum hemen bakcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hacım Allah razı olsun yaptım

Son düzenleme:
rica ederim...

Geri