Arkadaşlar yeni sistem topladım. Az önce kurulumunu yaptım. 16 GB Dual kit RAM'lerim var. Baktığımda ikisi de çalışıyor ama bilgisayarımdan baktığımda 7,95 RAM gözüküyor. Ne yapacağım?
@Abdullah Hacıgül
@Abdullah Hacıgül
Ramını grafik kartına veriyor olabilir biostan kapatabilirsin veya ramdisk olarak kullaniyo olabilirArkadaşlar yeni sistem topladım. Az önce kurulumunu yaptım. 16 GB Dual kit RAM'lerim var. Baktığımda ikisi de çalışıyor ama bilgisayarımdan baktığımda 7,95 RAM gözüküyor. Ne yapacağım?
@Abdullah Hacıgül
BIOS 16GB ve şu an atacağım sslerde de bakabilirsinizdostum bıostan bı bak ordan kaç gorunuyor ?
Tam olarak nasıl yapacacğım.Ramını grafik kartına veriyor olabilir biostan kapatabilirsin veya ramdisk olarak kullaniyo olabilir
Ben 8 pin ile çalıştıırıyorum ve sanmıyorum.
Cpu Power soketi anakarttaa 8 pin. PSU da 4 pin bulunuyor. 4 pin takarak çalıştırdım. ondan olabilir mi?
AMD R5 2600Sistem nedir ? amd mi intel mi ? Sistem yazsanız ilk önce daha iyi fikirler verebiliriz.. Eğer intel ise biostan kapanıyor ekran kartı paylaşımı
Merhaba , Bilgisayarın Neresine Bakınca 7,95 GB Ram Kapasitesi Görünüyor..?Arkadaşlar yeni sistem topladım. Az önce kurulumunu yaptım. 16 GB Dual kit RAM'lerim var. Baktığımda ikisi de çalışıyor ama bilgisayarımdan baktığımda 7,95 RAM gözüküyor. Ne yapacağım?
@Abdullah Hacıgül
Bilgisayarım özelliklerden ve görev yöneticisinden.Merhaba , Bilgisayarın Neresine Bakınca 7,95 GB Ram Kapasitesi Görünüyor..?