BIOS'da fanı kontrol edemiyorum?

1.4 bendeki değiştirmişler o zaman yerini tahminim ekran kartının alt kısmında kalıyor veya kuletipinin dibinde kalıyordur sys girişleri. biosta hangi giriş nereyi yönettiğini unutuyorum herdefasında biosa girdiğimde fan devirlerini fulle çekip kontrol ediyorum. biosa girdiğinde sys1 değerini mesela full rpme çek bak gözlemle kasada hangi fanlar devirlenecek. baktın hepsi devirleniyor o zaman hepsi sys1e takılmış demektir.
benim kasadaki fan konfigürasyonunu:
kasa fanları kontrolcüye kontrolcüden sys1e.
kuletipindeki egzos fanı, sys2ye
kuletipi ön fanı ise cpu fan soketinde şekilde yaptım. istediğimi durduruabiliyorum o güzel oluyor.
Aynen o şekilde yönetebilsek güzel olurdu ben yine de dediğiniz gibi BIOS üzerinden bakacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasa fanların fan kontrolcüye bağlı, fan kontrolcün de sys fan 1 soketine bağlı.

Bios dan sys fan 1 için yapacağın ayar fan kontrolcüsüne bağlı bütün fanlar için geçerli oluyor.

Sys fan 2 portuyla işin yok senin o port boş
Hocam birde fotoğraflarda işaretleyerek gösterme ihtimaliniz var mı öğrenmem için? (kasa fanı, fan kontrolcüsü, sys fan 1 soketi gibi)

Aynen o şekilde yönetebilsek güzel olurdu ben yine de dediğiniz gibi BIOS üzerinden bakacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde fotoğraflarda işaretleyerek gösterme ihtimaliniz var mı öğrenmem için? (kasa fanı, fan kontrolcüsü, sys fan 1 soketi gibi)
görünmüyorlar çektiğin fotolarda sanırım ekran kartının alt kısmında kalıyordur. yada kuletipinin diplerinde çünkü bendeki fotoğraflarabak yerleri belli direk yazıyor altlarında sys1 2 diye.

görünmüyorlar çektiğin fotolarda sanırım ekran kartının alt kısmında kalıyordur. yada kuletipinin diplerinde çünkü bendeki fotoğraflarabak yerleri belli direk yazıyor altlarında sys1 2 diye.
Ekran kartı yüzünden bağlarken engel yaşamayalım hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,040
Üyeler
192,152
Son üye
feYzZzskwllq
Geri