Yardım Bios'da Sıkıntı Var Açıl Yardım..

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Şimdi Benim Yeni Aldığım Sistemde MSI B850-p Wifi Anakart Var Ve Normal DP Port Üstünden Bağlıyım Ve Ne Yazık Ki BIOS Girmek İstediğimde Görüntü Vermiyor.. Ve Bende Bir Aptallık Edip MSI Center Üzerinden BIOS Update Attım.. Sistem Windows'dayken Yükledi, Kurdu SONRA Restart Attı, Aradan 3-5 Dakka Gibi Bişey Geçince Tekrardan Restart Attı.. Şimdi Siyah Ekranda Kaldım Ve Updatedemi Değil Mi Göremiyomda.. Afedersiniz Ama Bok Çuvalı Misali Kaldım Ortada.. Bu Yardim Eder Misiniz..

Bildiğim Kadarıyla GPU HDMI Portuna Baglanirsam Restart Atınca BIOS Ekranını Görebilir Misim, Recep Baltas Ustamizin Dediğine Göre Ama BIOS Update Oluyorsa Durum Sıkıntı..

Eklemem Gereken Bir Durum Var.. MSI Center - Windows Açıkken Yapılan Kurulumda her şey Normaldi.. Restart Atınca Anakart Üstünde Boot Işığı Yanıyordu.. Sonra 2.Restartı Attı Simdi Boot Dram CPU Işıkları Yanıyor Bi Yanmayan VGA Kaldı..

Nooldu Çöp Mu Oldu Anlamadım..

Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Şimdi Benim Yeni Aldığım Sistemde MSI B850-p Wifi Anakart Var Ve Normal DP Port Üstünden Bağlıyım Ve Ne Yazık Ki BIOS Girmek İstediğimde Görüntü Vermiyor.. Ve Bende Bir Aptallık Edip MSI Center Üzerinden BIOS Update Attım.. Sistem Windows'dayken Yükledi, Kurdu SONRA Restart Attı, Aradan 3-5 Dakka Gibi Bişey Geçince Tekrardan Restart Attı.. Şimdi Siyah Ekranda Kaldım Ve Updatedemi Değil Mi Göremiyomda.. Afedersiniz Ama Bok Çuvalı Misali Kaldım Ortada.. Bu Yardim Eder Misiniz..

Bildiğim Kadarıyla GPU HDMI Portuna Baglanirsam Restart Atınca BIOS Ekranını Görebilir Misim, Recep Baltas Ustamizin Dediğine Göre Ama BIOS Update Oluyorsa Durum Sıkıntı..

Eklemem Gereken Bir Durum Var.. MSI Center - Windows Açıkken Yapılan Kurulumda her şey Normaldi.. Restart Atınca Anakart Üstünde Boot Işığı Yanıyordu.. Sonra 2.Restartı Attı Simdi Boot Dram CPU Işıkları Yanıyor Bi Yanmayan VGA Kaldı..

Nooldu Çöp Mu Oldu Anlamadım..
Bu konuda fazla bilgim yok ama , recep baltaş tarafından hazırlanmış bir videoda msi anakartlarda dp üzerinden bağlantıda bu tarz sorunlar yaşanabildiğini hdmi ile bağlantı yapıldığında bios ekranına gelinebildiği anlatılmıştı. Hdmi ile bağlanmayı deneyerek belki çözüme ulaşabilirsiniz...
Sadece, izlediğim videoda anlatılanı söylüyorum. Dediğim gibi bu konular hakkında fazla bilgim yok. Denemek size kalmış....

Clear Cmos butonu var arka kısımda. Onu dene. Başka PC varsa tekrar USB'ye yazdır güncellemeyi. Anakartın arkasından yap BIOS Update.

Suan Kapama Tuşuna Basılı Tutup Kapadım Tekrardan Sistemi Baslattigimda Windowsa Ulaşabiliyorum Ama Eskiden Beri Yasadigim (aldıktan 2hafta SONRA Vsr Başladı) BIOS Girme İşleminde Siyah Ekrana Düşme Olayı Devam Ediyor, Recep Baltas Ustamizin Taktiği İşe Yaramadı..
Hea Bide Siyah Ekrana Düşünce Biosa Girerken, Boot Debug Işığı Yanıyo Ve Kalıyor Öyle..

Geri