Biosem eksik bilgi mi veriyor?

Mflex

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili soru var. Biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili lineer doğrusal dnaya sahip olma diyor. Biosem sadece prokaryot çekirdeksiz ökaryot çekirdekli diyip geçti. Ne düşünüyorsunuz?

Yani özetle eksik bilgi veriyor. Kitapta ökaryot ve prokaryotla ilgili soru var çözemedim. İyide çalıştım verdiği bilgilere.
Soruyu atar mısın abim Biyoloji öğretmeni

Yani sorunun çözümünü istemiyorum hocam. Adam eksik anlatıyor olay bu.

bütün kanallar öyle . mesela x konusunu izlersin . x konusu ile ilgili teste geçersin hiç görmediğin bilgilere rastlarsın. bu tyt-ayt biyolojide çok başına gelicek olay.
tavsiyem Dr Biyolojiden gitmen

bütün kanallar öyle . mesela x konusunu izlersin . x konusu ile ilgili teste geçersin hiç görmediğin bilgilere rastlarsın. bu tyt-ayt biyolojide çok başına gelicek olay.
Ne yapmam lazım ki? Bence gene de eksik bilgi veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MEB'e mi bakmam lazım? MEB kitabına.

Ne yapmam lazım ki? Bence gene de eksik bilgi veriyor.
Dr Biyoloji kamp ve soru bankasından gitmeni öneririm .
TYT biyoloji yeni başlıyorsan bu gibi şeyler çok normal videoda anlatılmayan şeyleri görmen ... biyolojiden soğutur insanı bu
zamanla kafanda oturacaktır. tyt biyoloji böyle malesef parça parça anlatılıyor.

Dr Biyoloji kamp ve soru bankasından gitmeni öneririm .
TYT biyoloji yeni başlıyorsan bu gibi şeyler çok normal videoda anlatılmayan şeyleri görmen ... biyolojiden soğutur insanı bu
zamanla kafanda oturacaktır. tyt biyoloji böyle malesef parça parça anlatılıyor.
Soru bankasını almayacağım dr biyolojinin fakat bir başka forumda meb kitabına bakmam gerektiğini söylediler. Derece yapan öğrenciler bile diyormuş.

Biyoloji ilerledikçe kafanda oturmaya başlar ve böyle test kitaplarında yeni gördüğün bilgileri not tutarak geliştirebilirsin biyolojini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,080
Üyeler
183,213
Son üye
ywd9
Geri