Neler Yeni

BioShock Infinite Türkçe Yama

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Yok
1653564858145.png

Türkçe Yama - Yandex.Disk Link
Virüs Total Sonucu

Kurulum:

Oyunu Steam üzerinden otomatik yüklemiş arkadaşların herhangi bir işlem yapmadan direkt olarak yükle demesi yeterli olacaktır. Lakin oyunun kendi kurulum yerinin dışında başka bir klasöre yüklemiş arkadaşlar hedef klasör olarak BioShock Infinite oyununun yüklenmiş olduğu klasörü içinde ki \XGame\Localization klasörünü göstermeleri gerekmektedir.

Çeviri Ekibi:

Cem Binay.
Kutluata Fatih Kibar.
Nejat B. Soydan.
Erhan Karaçam.
Eyüp Yağız Yücel.
Yusuf Yıldırım.
Emre Uluer.
Metehan Çapacı.
Hasan Yosun.
Alper Şanlı.
Yunus Emre UYGUN.
Burak Bayraktaroğlu.
Emin Gören.

Yamadan Görüntüler:

1653492494273.png

1653492507876.png

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Elinize sağlık.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Seriyi çok hevesle aldım ama 1. oyununu bitiremedim bile. Oyunda bir amaç bulmakta zorlandım da açıkçası.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bioshock kategorisinde kült bir oyundur. Takılma o kadar.

O arkadaşın keyfine göre yama paylaşmak zorundayım herhalde bölümde. Fakat böyle bir yorum yazmasına da şaşırmadım muhtemelen bu oyun ile aşağı yukarı aynı yaştadır.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
O arkadaşın keyfine göre yama paylaşmak zorundayım herhalde bölümde. Fakat böyle bir yorum yazmasına da şaşırmadım muhtemelen bu oyun ile aşağı yukarı aynı yaştadır.
Gergin olmayan 1 kişi yok şu forumda. Özür dilerim paylaşımını beğenmediğim için. Beğenmek zorunda olduğumu bilmiyordum.
Bir dahakine 15 yıllık bir oyunun yamasını paylaş, eminim çok insana faydası dokunur.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gergin olmayan 1 kişi yok şu forumda. Özür dilerim paylaşımını beğenmediğim için. Beğenmek zorunda olduğumu bilmiyordum.
Bir dahakine 15 yıllık bir oyunun yamasını paylaş, eminim çok insana faydası dokunur.

Beğenip beğenmemen mesele değil kardeşim. Ben seni tanımıyorum bile ne düşündüğün neden umurumda olsun bu yama hakkında? Keza kimseye özel bir paylaşımda yapmıyorum. İlgilenmiyorsan yorum yapmazsın geçersin ama hem gelip gülücük emojisi atıyorsun konuya hem de boş boş yorum yazıyorsun. Kime ne faydası dokunacağı ise seni hiç ilgilendirmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
İlgilenmiyorsan yorum yapmazsın geçersin ama hem gelip gülücük emojisi atıyorsun konuya hem de boş boş yorum yazıyorsun.
Burası bir forum. İstediğim şeye yorum yapar istediğim şeye istediğim emojiyi atarım. Sadece oyunun çıkış yılının SS'ini attım diye yaşımla alakalı yorum yapıyorsun. Paylaşımı beğenmediğim için girdiğin triplere bak.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Yok
Uygunsuz davranış
Burası bir forum. İstediğim şeye yorum yapar istediğim şeye istediğim emojiyi atarım. Sadece oyunun çıkış yılının SS'ini attım diye yaşımla alakalı yorum yapıyorsun. Paylaşımı beğenmediğim için girdiğin triplere bak.

O zaman o emojideki gibi komik duruma düşen sen olursun. Forumlara yaş sınırı getirilmesi gerektiğinin bir örneği işte. Sadece yaş değil yorumlarından gördüğüm kadarıyla zekan ile de alakalı problemler var gibi görünüyor o yüzden büyüyünce de düzelmeyebilir küçük dostum.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar