alma ağa turboxun anakart markası gıbı bıseyAnakart sececegim aklimda birkac model var, bunlarin icinde biostar da var fakat cok fazla olumsuz yorum var biostar anakartlar hakkinda. Sizce alinir mi alinmaz mi?
İyi markadir, koklu markadir diyen de cok. Bilemedim simdi. Oven de var, gomen de.alma ağa turboxun anakart markası gıbı bısey
köklü markadır fakat alt seviye ürünleri alınmazAnakart sececegim aklimda birkac model var, bunlarin icinde biostar da var fakat cok fazla olumsuz yorum var biostar anakartlar hakkinda. Sizce alinir mi alinmaz mi?
hocam alt ürünleri fazla dandik alınmaz pişman ederAlınır niye alınmasın?
Ben B450MH kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.hocam alt ürünleri fazla dandik alınmaz pişman eder
bende biostar rx560 4gb vardı macun yenilediğim hale 75 80c çalışıyordu kart fanı fullesemde soğumuyordu. 40w kartBen B450MH kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyorBen B450MH kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
biostar kart almak parayı öldürmektir bendede var umarım bu ay asus kart ıle degısıcembende biostar rx560 4gb vardı macun yenilediğim hale 75 80c çalışıyordu kart fanı fullesemde soğumuyordu. 40w kart
Mesaj otomatik birleştirildi:
başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyor
valla hocam biostar eskidende böyleydi şimdide böyle gidiyor hiç değişmedilerbiostar kart almak parayı öldürmektir bendede var umarım bu ay asus kart ıle degısıcem
abartmayın hocam turboxa yetıstılervalla hocam biostar eskidende böyleydi şimdide böyle gidiyor hiç değişmediler